Масонске ложе подржале Вучића и Дачића

dacic i vucic izdajnicki dvojacОД 2000. НАЈВЕЋУ ПАЖЊУ ПОКЛАЊАЈУ МИНИСТРИМА ОДБРАНЕ И ПОЛИЦИЈЕ

Британски, амерички и немачки масони рачунају на Дачића и Вучића који су постали „добитнички тандем“ у центрима моћи у ЕУ и САД. Зато желе СНС и СПС заједно владају и наредних година

Томислав КРЕСОВИЋ, публициста

ВОДЕЋИ двојац Владе – премијера Ивицу Дачића, који је истовремено и лидер СПС и министра унутрашњих послова, и Александра Вучића, његовог заменика и председника СНС и министра одбране – подржавају најјаче масонске ложе у Србији, које су под контролом енглеских и француских ложа али и  утицајних масона из белога света.

Водеће ложе у Србији сложно су прихватиле Дачића и Вучића као носиоце политике „братства“ односно политике помирења, толеранције и повезивања Србије са Европском унијом.

Масонски утицаји били су јаки и при профилисању Ивице Дачића па је добио подршку Савета за спољне послове Сједињених Америчких Држава и Трилатералне комисије – на основу позитивних мишљења лобиста и чланова те комисије из из групе „Ист вест бриџ“ у Београду.

Британски, амерички и немачки масони рачунају на политику Дачића и Вучића који су постали „добитнички тандем“ у центрима моћи у ЕУ и САД.

Вишеструки одлазак Дачића као министра унутрашњих послова на Молитвени доручак код америчког председника, као и похвалне речи Хилари Клинтон, указују да америчка администрација високо цени његове напоре у борби против нарко-картела и мафије, али и као вештог преговорача који поседује јаку политичку вољу у спровођењу пута Србије ка ЕУ.

Дачић је постао за Запад веома прагматичан политичар са којим се може разговарати и преговарати, тим пре што има и солидне односе са официјалном политиком Руске федерације.

Кључни људи „српске трилатерале“ радили су и раде за Ивицу Дачића и његово међународно позиционирање.

На другој страни, Александар Вучић добија високе оцене  у Немачкој, али још више у Великој Британији. За упорност у борби против корупције и организованог криминала, али и за допринос парафирању споразума између Србије, „Косова“ и ЕУ.

Долазак у Београд бившег градоначелника Њујорка Рудолфа Ђулијанија, током изборне кампање за градоначелника у госте код Александра Вучића, као и блиске везе у администрацији Немачке, посредно су дело масонских канала и утицајних лобиста.

Није чудо што је СНС, која је пре само годину дана била на „међународном посматрању“, сада члан европских народњака, односно конзервативних партија. То није успех Томислава Николића као творца СНС, већ Вучића, после процена политичких посматрача из ЕУ током последњих шест месеци.

СНС се дизајнира по моделима америчко-британских стручњака за политику и политички маркетинг. Центри политичке моћи проценили су да је СНС сада јача политичка партија преко Вучића него што је то био СПС деведесетих у време власти Слободана Милошевића, посебно што се окренула ЕУ. Стратешки је интерес центара моћи и масонерије да политички играју на неколико кључних играча, пре свега на министре одбране, полиције и финансија.

Да се подсетимо: масонске ложе су полагале наде и у министра полиције Душана Михајловића, који је и сам слободни зидар. Слободни зидар је и Зоран Живковић, бивши савезни министар полиције и касније председник владе Србије после атентата на Зорана Ђинђића.

Пажњу светских моћника својевремено је привукао и Борис Тадић као министар одбране. Поред њега је и бивши министар одбране Драган Шутановац, који је постао активни атлантистички лобиста у Војсци Србије, приближавајући Србију НАТО преко сарадње са Националном гардом Охаја.

После Тадића и Шутановца сада је Александар Вучић дефинисан као најперспективнији политичар на Балкану, који поседује јаку вољу, амбицију и снагу да кроз међународне контакте и политичку моћ Српске напредне странке одржава стабилност европске политике у Србији.

После министара полиције Михајловића и Живковића сада је министар полиције Ивица Дачић веома тражена личност у центрима стратешке моћи у ЕУ и САД.

Треба споменути и економског архитекту неолибералне економије у Србији Млађена Динкића, који већ 13 година на различите начине одлучује о економској судбини Србије која је стигла на ивицу понора.

Неки политичари, попут др Војислава Коштунице, председника Демократске странке Србије, су се „заиграли“ и „преиграли“ у односима са ЕУ и САД у периоду од 2000. до 2006. године и били одбачени као штетни за њихове интересе на Балкану.

Коштуница је био третиран као први демократски председник Савезне Републике Југославије и као антикомуниста па је уживао углед у САД и зато је добио награду за демократију 2001. године. Касније је одбачен као настављач „Милошевићеве“ доктрине другим путем.

Иако масони у Србији нису хомогени и свако вуче на своју страну, евидентно је да имају јак утицај и лобије у влади Србије и у кључним ресорима.

Масонска браћа сматрају да СНС и СПС треба да буду власт у Србији наредних неколико година, сем ако се сама влада не уруши због интереса и личних амбиција „двојца са кормиларом“.

Наздравили Николићу као председнику Србије

         ПРЕМА писању медија, на састанку Регуларне велике ложе јуна 2012, после избора великог мајстора, на крају церемонијала – током заједничке трпезе – држане су здравице.

Били су присутни масони из 29 држава.

Отпевана је била химна Србије „Боже правде“, а наздрављено је и председнику земље домаћина – Томиславу Николићу.

Скупу је присуствовао и генерални секретар Светске масонске конференције Американац Томас Џексон.

ФАКТИ.ОРГ