Језуити – тајна војска Ватикана

Papa-Franjo-jezuitaРимокатоличка црква је најмоћнија организација на свету – финансијски, религијски и политички.

Ватикан поседује своју државу са свим правима, што значи да имају дипломатске имунитете и слично. Такође, Римска црква има своју банку која је једина банка на свету која нема супервизију, што значи да је идеално тло за прање новца – јер нема контроле.

Ватиканска банка, која се назива “Институт за религиозне послове”, значајан новац инвестира по свету – у некретнине, друге банке, познате компаније. Поред њихових директних биз ниса, постоји и прилив новца од верника.

Процењује се да Римска црква има око милијарду верника. Ватикан спроводи контролу главних токова у свету преко својих организација, чији су чланови моћни људи који заузимају важне функције на пољу политике, финансија и др. На пример, ватиканске главне организације, чији су чланови положили заклетву на лојалност цркви и папи јесу: језуити, тајно друштво Малтешки витезови,

Опус деи, Витезови Колумба и др. То је папска војска – витезови – на исти начин као некада у историји, само сада на много перфиднији и суптилнији начин. Језути су главна католичка полуга, која контролише све друге организације. Постоји неформална хијерархија у том систему у којој је главни човек језуитски генерал.

Зато се и зове “генерал”. Његови потчињени га зову “отац генерал”. То се мозе видети и на њиховом официјелном сајту. Актуелни језуитски генерал је Шпанац Адолфо Николас, који је рођен 1936. године у време највећег успона фашизма, у породици која је била велики симпатизер Адолфа Хитлера, по ко јем је и добио име.

Према римској хијерархији, језуитском генералу потчињени су и Малтешки витезови, Витезови Колумба и Опус деи. Језуити раде тајно, док чланови организација Малтешки витезови, Опус деи и Витезови Колумба су у доброј мери јавне личности. На пример, Витез Колумба је рођени брат бившег председника Америке Џорџа Буша, Џеб Буш, иначе гувернер Флориде.

Он не пропушта прилику да папи пољуби руку и показе своју лојалност. Малтешки витезови су знатно бројнији и данас су постали вероватно најутицајније тајно друштво у свету.Неки од чланова су градоначелник Њујорка Мајкл Блумберг, најмоћнији човек међу ми лијардерима, према анкети магазина Форбс.

Затим Френк Карлучи, некада високи функционер ЦИА-е, а сада први човек америчке Карлајл групе, једног од званично највећих трговаца оружјем у свету. Карлајл група је иначе међу најмоћнијим компанијама у свету. Дакле, малтешки витезови у доброј мери контролишу војну индустрију.

Члан Малтешких витезова је и Мајкл Чертоф, директор „Homeland security“, америчке царинске и имиграционе службе. Римска црква свесно убацује своје људе у ту службу јер се преко ње спроводи политика измене демографске структуре Америке.

На пример, сада су Шпанци (усељеници из Јужне Америке који говоре шпанским језиком, углавном Мексиканци) моћна гласачка машинерија у Америци (данас их има више него црнаца у Америци), а скоро сви су католици. Тако је римокатолика сваке године све више у Америци.

Важан члан Малтешких витезова је шпански краљ Хуан Карлос, под чијом контролом је између осталог и Шпанац Хавијер Солана, високи званичник ЕУ, који је био шеф НАТО-а у време бомбардовања СР Југославије. Први човек Малтешких витезова у Америци је њујоршки кардинал Едвард Иган.

Када су срушене Куле близнакиње 11. септембра, Иган је и био шеф Малтешких витезова у Америци, а члан исте организације је био тадашњи директор ЦИА-е Џорџ Тенет, који је био,дакле, подређен Игану. Верује се да је ЦИА тада о свему била упозната, а зна се да постоје бројне сумње да је поменути догађај био исцениран.

Суштина је да су људи под контролом Римске цркве водили цео “процес”. Најмоћнији банкар у 20. веку, Дејвид Рокфелер, такође је члан Малтешких витезова. Малтешки витезови су чланови Врховног суда Америке – Семјуел Алито и Антонин Скалиа, оба су католици.

Члан Малтешког реда, између осталих, је и Џон Де Ђоја, први човек Џорџ Таун Универзитета у Вашингтону, који продукује кадрове за америчку администрацију и Пентагон. Џорџ Таун је језуитски колеџ (бивши председник Бил Клинтон је студирао на овом колеџу). Језуити контролишу званично највише колеџа у Америци, а међу њима је и познати Фордам Универзитет у Њујорку.

Многи од чланова Малтешких витезова и не крију да су чланови ове организације. Спискови о члановима у доброј мери се могу наћи на интернету и у књигама разних аутора.

За чланове организација попут језуита, и њихових огранака као што су Малтешки витезови, важи да су добро инфилтрирани у масонерију и слична тајна друштва. Лео Загами, одбегли члан Илумината, организације која представља елиту масонерије, каже да језуити контролишу врх светске масонерије.

На пример, породица Ротшилд је главна за британску масонерију. Римској цркви је довољно да контролише једног или неколико чланова те породице да би контролисао читаву британску масонерију, а да то нижи чланови и не знају. Ротшилди, као верне слуге Римске цркве, предано се залажу за светску владу.

Из књиге „Ватиканске убице“