Суд признао да ММР вакцина узрокује аутизам!

Здравствене власти индиректно су признале ово застрашујуће сазнање када су још 1950. јавно навели да рубеола (која је један од састојака овог вакцине) узрокује аутизам.
О овоме нећете чути у масовним медијима, међутим ‘Федерални суд за вакцине’ (Тхе федерал Вацине Ињури Цомпенсатион Програм) опет је у тајности признао да ММР вакцина (комбинација малих богиња, заушака и рубеоле) заиста, узрокује аутизам.

У недавно објављеном решењу, потпуно цензурисаним за јавност, дечак Рајан добио је на стотине хиљада долара, након што је судски утврђено да је ММР вакцину довела до потврђене дијагнозе енцефалитиса, а касније и до аутизма, пише Хуффингтон Пост. Десетогодишњи Рајан Мојаби прво је оболео од енцефалопатије (упале мозга) пар дана након што је 2003. године примио дозу ММР вакцина, а доказано је да је након тога оболео од аутизма.

„Рајан је претрпео повреду од Законом одређене вакцине – а то је енцефалитис у року од 5 до 15 дана, од дана када је примио вакцину,“ признало је америчко министарство здравства и социјалне заштите (ХХС). ‘Овај случај прикладан је за новчану накнаду‘, додаје се у образложењу Суда.

Међутим, иако су и америчка Влада и Суд признали да је ММР вакцина узроковала енцефалитис, они јавно не желе иступити, а не желе ни документе дати на увид јавности, па је јасно да се нешто скрива од очију јавности. Кад би документе дали на увид морали би и јавно признати да вакцина узрокује аутизам, као што су то били присиљени учинити у Енглеској.

Но, америчкој јавности довољно је и то да је Суд признао тешка обољења дечака Рајана након пријема вакцине, па је ова вест одјекнула као бомба за све оне који годинама покушавају ‘родитељима’ отворити очи.

Колико је деце након вакцинације оболило од енцефалитиса, менингитиса, аутизма, астме и других поремећаја након вакцинације, а да родитељи из незнања то нису повезали са вакцином? Само један изразито мали број људи чија деца оболе, одлучују се на мукотрпну борбу са судовима и фармацеутском индустријом и ту је кључ свега. Незнање јавности о могућим компликацијама обесхрабрује родитеље у борби против фармакомафије.

Због тога се толико ради на заташкавању те директне везе вакцине и аутизма те многих других неуролошких поремећаја, упозорава Натурал Неwс.
Већ је потврђено да ММР изазива аутизам у Енглеској али ви не знате ништа о томе!
Заправо, шокантно је и невероватно колико медији прећуткују вести које нису у складу са корпоративно-научним преварама. Скривени документи који су више од 20 година били уклоњени од јавности потврђују да ММР вакцину против заушака, богиња и рубеоле, које је нашла своје место у обавезном календару вакцинисања, заправо узрокује аутизам, а супервизори, директори, фармацеути и Власти земаља итекако су с тиме упознати.

Наиме, након што су у Енглеској поднели захтев за издавањем документа, по закону на право информација, енглеско Министарство здравља било је присиљено дати поверљиве документе из којих произлазе детаљи изворног одобрења овог вакцине из 1980. године. Ти документи показали су да широко распрострањено вакцину једног од највећих произвођача вакцине у свету, компаније Глако Смитх Клине које је произвело спорну ММР вакцину узрокује нуспојаве попут енцефалитиса (упале мозга) и аутизма, а што је најбоље из документа се јасно види да је произвођач о томе јасно обавештен још давних година.
Забринути да британска Власт намерно задржава информације далеко од очију јавности о ММР вакцини, ФИОА (Фреедом оф Информатион Ацт) поднео је захтев за овим документима. А учинили су то, јер је уочено да огроман број вакцинисане деце све више оболева од цревних оболења, болести мозга и аутизма који се од пре повезују с овим вакцином. На жалост, њихов захтев био је у потпуности оправдан јер документи јасно показују да вакцина узрокује аутизам. ‘Када су се догодили случајеви тешке упале мозга, аутизма и других нежељених ефеката, Министарство здравља је платило одштету’, признала је Тина Цхеатхам, саветница администратора ‘Управе за здравствене услуге’ америчког Министарства здравства и социјалне бриге, новинарки Схарил Атткиссон с ЦБС Неwс. ‘Енцефалопатија изазива аутистичне нападе и аутистично понашање код деце, али и изазива све друге болести које су с аутизмом повезане’.
Здравствене власти индиректно су признале ово застрашујуће сазнање када су још 1950. јавно навели да рубеола (која је један од састојака овог вакцине) узрокује аутизам.
Ово признање је од изузетне важности за све родитеље који у овом тренутку у Хрватској не могу одлучивати хоће ли вакцинисати своје дете или не, јер енцефалопатија, односно скупни назив за обољење мозга узрокује аутизам и врло је честа нуспојава овог вакцине – што се наводи у поверљивим документима који су након 20 година изашли на светлост дана. Фармацеутска компанија Глак оСмитхКлине, у сарадњи са британском Влада, тајили су ове документе, чак и онда када је др. Андрев Вакефиелд изнео у јавност стравичне бројке које су доказале узрочно-последичне везу ММР вакцина са аутизмом. Такво понашање јасно доказује плански намјештено тровање и разболијевање човечанства које проводе фармацеутске индустрије у договору са светском Владом.
‘Рубеола (конгенитални синдром рубеоле), један је од ретко доказаних узрочника аутизма’, рекао је др. Валтер А. Оренстеин – бивши помоћник главног хирурга и директор Програма националне имунизације у 2002. години – у писму британском главном медицинском официру, врховном шефу Одјељења за здравство.
‘Вирус рубеоле је један од ретких познатих узрока аутизма’, изјавио је ЦДЦ на својим интернетским страницама под, ФАК ‘(фрекуентли аскед куестионс, често постављана питања) о ММР вакцинама и аутизму.
Др Џули Гербердинг, која је тренутно водитељка одељења за вакцинацију у фармацеутској компанији Мерцк, признала је да деца могу након вакцинације развити аутизам. Најмање 20 посто случајева аутизма изазваних вакцином повезани су са митохондријску дисфункцијом итд., Но упркос овим признањима јавност није отворила очи и своју децу без размишљања предају у руке ових застрашујућих еугеничара, пише копп.онлине.

 

 

Извор: Медиа груп 021