Милорад Додик уживо признао тзв., “Косово“! (ВИДЕО)

Током прославе Дана републике Српске, њен председник Милорад Додик уживо је признао легитимност отиманог дела српске државе, Косово и Метохију.

#Милорад, #Додик, #признао, #Косово, #Метохија, #република, #Српска, #прослава, #дан, #државности, #Milorad, #Dodik, #Priznao, #Kosovo, #metohija, #Srbija, #Siptari, #Zlocini, #vesti, #KM, #Novine, #Republika, #Srpska,
Додик у тренутку признања тзв., „Косова“

Тешко се може рећи да је случајно изречено оно што је хиљаде људи имало прилике да чује, како они који су обележавању присуствовали, тако и гледаоци испред малих екрана. Додик је говор читао, што значи да је свака реч унапред била пажљиво бирана и припремљена. На тај начин Додик је постао први српски политичар који је јавно прихватио отимање најважнијег и најбогатијег дела српске земље, сврставши себе у сам врх српских велеиздајника.

Наиме, обраћајући се присутнима, на самом почетку говора док је поздрављао званице, Милорад Додик је на прославу Дана Републике позвао „Србе“ из шиптарских квази – институција, а затим их је поздравио као представнике тзв., „Косова“! Тиме је Додик признао не само бесправно отимање српске покрајине као правни акт већ, посредно, и агресију НАТО пакта као легалну оправдавајући жртве српског народа као „колатералну штету“, с обзиром на то да је она за једини циљ имала отцепљење Косова и Метохије.

Прогутавши кнедлу и све време цупкајући рекло би се нервозно, Додик је након краће паузе редом поздрављаних званица, уврстио и „Уважене наше драге госте из Аустрије, Француске, Македоније, Словеније, Хрватске, Косова и Црне Горе“… Ово је изречено при крају првог минута обраћања, послушајте.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Додик је тиме свесно и отворено издао интересе Српског народа а сходно томе и саме Републике Српске, која као предмет трговине не може опстати уколико се сецесија КиМ приведе крају што, ипак захваљујући међународном праву, још увек није случај и не може бити макар представници Срба потписом дали свој пристанак. Разлог томе је то што је сваки корак који је ка томе водио противан је праву, правди и закону па је сваки исход као такав трајно неодржив. Све што су починили, уколики српски народ то буде желео, пашће оног тренутка када буде пала и Америка, светска сила која управо спроводи отимање српске покајине.

Извор: КМ Новине