Преваранткиња Хилари (ВИДЕО)

Хилари Клинтон лажов
У оквиру предсједничке кампање у Америци откривене су бројне преваре којима се служила кандидаткиња Хилари Клинтон.

Америчкој јавности се у континуитету предочавају обмане Клинтонове, а један од напада усмјерен је на ситуацију везану за америчку мисију у Бенгазију, која се окончала смрћу америчких војника.

Амерички медији оштро критикују кандидаткињу: „Хилари нема стида! Напади у Бенгазију су били трагедија која се могла спријечити, а да зло буде горе, случај је надаље осрамоћен Хиларином мрежом лажи.“

Како се наводи у медијима, она је знала да су напади у Бенгазију терористички акт, а не спонтани протест због видеа на Јутјубу. Ипак, одабрала је да лаже о томе.Стајала је испред сандука покривених заставама за четири Американаца који су умрли служећи својој земљи и изрекла лаж да је видео крив за све. Лагала је и породицама жртава и америчкој јавности.

Међутим, она није само лагала о томе шта је знала о нападу у Бенгазију; она је имала дрскости да каже да никада није рекла породицама жртава из Бенгазија да је видео био крив – у суштини називајући их лажовима.

Један члан породице, Чарлс Вудс – отац Тајрона Вудса, пензионисаног маринца убијеног у Бенгазију нападима на 11. септембра 2012, сјећа се да му Хилари рекла:„Ми ћемо ухапсити редитеља филма који је одговоран за смрт твог сина.“

Патриција Смит, ожалошћена мајка жртве Шона Смита, сјећа се јасно да јој је Хилари рекла исту лаж, и додаје да никада није добила право објашњење од Клинтона или Обамине администрације о томе шта се заиста догодило.

Истина је да је огромним неуспјехом безбједносних структура Обамине администрације на највишим нивоима, као и Клинтоновог Стејт департмента, мисија у Бенгазију постављена у озбиљан ризик, док је терористичка пријетња расла свакодневно. Ова неспособност је коштала животе и њен покушај да прикрије истину је понижење за сјећање на пале хероје у Бенгазију.


Извор: ИН4С