Тајна служба НАТО: Албански политичари су мафијаши умешани у злочине

haradinajtaci

ПРИШТИНА: Тајна служба НАТО-а објавила да су косовски политичари умешани у злочине, а неке од водећих политичара на Косову описује као мафијаше повезане са убиствима, трговином дрогом, дуваном и нафтом, преноси ”Коха диторе”.

Тајни документ који је набавио лист „Коха Диторе“ говори о функционисању политичара и њихових организација на мафијашки начин у послератном периоду. КФОР говори о ШИК-у као тајној служби ПДК и о Косовској информативној Агенцији (КИА) тајној служби ЛДК.

Помиње се и рат ШИК-а за преузимање контроле над нафтом од Рамуша Харадинаја, пише „Коха Диторе“.
Тајна служба НАТО-а описује Информативну службу Косова (ШИК) као јаку криминалну организацију.
Американци и Британци повезују ту организацију са убиствима, уценама, нападима, шверцом дроге, нафте и елиминацијом политичких противника.

Тајну службу је имао и Демократски савез Косова, која се не зове Национална безбедност већ Косовска информативна агенција којом руководи Авди Бехрами.

Тајна служба НАТО-а која се сматра за једну од најјачих је обелоданила „криминалне радње“ косовских политичара почевши од Хашима Тачија, Кадри Веселија, Азема Сyле, Адема Грабовција, Xавита Халитија, Фатмира Лимаја, Латифа Гашија, Сабита Геција, Фатмира Хелилија, Хиљми Речице итд, у периоду када је Демократска партија Косова покушавала да победи на изборима и да дође на власт.

Коха.нет