КАНЦЕР – КУГА 21. ВЕКА

cancer

Човечанство се ваља у греху. Божја казна стиже кроз многе нове болести у задњих 100 година, од како је научна дисциплина медицина постала чувар здравља. Канцер постаје водећа болест у свету. У Србији, по званичним подацима за 2013. год., је оболело 37.000 људи. Половина од тог броја умре. Незванични подаци су увек с већим бројкама. Што се тиче даљег прогреса болести прогнозе су суморне: тек се очекује да се увећава са троцифреним процентима годишње. Шта су све узроци оболевања од ове болести која, како разни извори говоре, има доста успешних природних лекова?:

 

–      киселост организма која се повећава уносом хране која варењем постаје кисела: шећер, бело брашно, месо, месне прерађевине, енергетски напитци, кафа и др.. Све је постало киселије и земља, и ваздух и вода – тиме и сва храна.

–      вакцине1◦  и др. „лекови“

–      емулгатори и адитиви2◦  (који су у свему, у шушкавим и шареним кесицама из маркета),

–      хербициди – хемијска средства за тровање биља,

–      материје које се испуштају из авиона (кемтрејлси),

–      ГМ храна3,

–      зрачење мобилних телефона4, компјутерских рутера и др. ЕМ зрачење (антене, далеководи, Харп системи..)

 

Медицинска тиранија је успоставила лечење, тј. лагано умирање популације уз минималне трошкове таквог лечења (хемотерапија-зрачење, цитостатици..) и уз максималну зараду. Они који су објављивали узроке и лекове су нестајали или им је забрањиван рад.

Било да је узрок стварања канцерогених ћелија киселост организма5 (ћелија крви и тиме поманкање кисеоника у ћелијама)или вакцине6како тврди др. Тодор Јовановић, онима који су оболели то је мање битно. Треба им лек, а једноставан лек је увек најделотворнији: повећати базност организма уносом живе хране, термички неообрађене.

Временом се видело да и свашта нешто друго помаже, што можемо сврстати у неколико лекова:

–      гладовање-пост – онеспособити канцерогене ћелије да се хране, чиме полако умиру

–      исхрана живом храном (већ поменута) -пре свега зеленог поврћа (унос хлорофила који храни живе ћелије, а није користан канцерогеним)

–      ланено уље и млади сир

–      Б 17 витамин – коштице кајсије, шљиве..

–      содабикарбона

–      конопљино уље

–      печуркa, дрвенастa – „труд“ који расте на стаблу дрвета

–      смирна

–      малина

–      шпаргла

и друго…

 

И пре свега вера у Јединога Бога истинитога, са усрдном личном молитвом и молитвом на литургији у манастирима у којима има благодати.

О Господе Исусе, Спаситељу наш, помози нам да окајемо грехе своје док још није касно, да измолимо Духа Твога Светога да нас оснажи и васкрсне.

 

 16.03.2014.

СРБИ НА ОКУП

Одбор Чачак

 

1◦ Шта Срби морају да знају, да би опстали?, Група 7 www.vaseljenska.com/vesti/sta-srbi-moraju-da-znaju-da-bi-opstali/: Договором светских моћника још 1996. године постоји обавеза смањења броја људи на земљиној кугли до 2050. на четири милијарде. Како? То није важно, ратовима, намерно изазваним природним катастрофама, помоћу епидемија, вакцина којима ће тежити да спрече епидемије, али у којима има генетски модификованих ћелија рака које ће након одређеног броја година довести до масовног умирања. Да ли знате да данас неколико светских фармацеутских кућа држи 90 одсто производње свих лекова. Те фармацеутске куће су у власништву људи који седе у Комитету 300. Зато треба пазити и не наседати на медијске притиске за вакцинације, употребе одређених лекова, већ своју децу и себе лечити старим методама којима су вас одгајали ваши родитељи.

2◦ Рак за доручак! (Пажња – списак емулгатори који су забрањени у ЕУ, а у Србији нису!) www.pravda.rs/2013/08/18/rak-za-dorucak-paznja-spisak-emulgatori-koji-su-zabranjeni-u-eu-a-u-srbiji-nisu/

3ЗБИЉА, Манифест трансхуманизма, стр.34 – јул-авг.-септ. 2013.: Елита располаже знањима и методама заштите која задржава само за себе. „Према информацијама до којих смо дошли – каже Теварес – они се не разбољевају од рака; себи уграђују чипове који су у стању да одбију нападе фреквенција (Харп), не примају вакцине које мандатирно убризгавају људима, и ни под којим условима не једу ГМО. Британски парламент је 25.јуна ове године донео закон којим строго забрањује ГМО у ресторанима парламента.“*документ из 2001.г.

4Микроталасно зрачење једнако нуклеарномwww.vaseljenska.com/nauka/mikrotalasno-zracenje-jednako-nuklearnom/                                                                                                                                                  5 http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2013/05/08/чланак-који-морате-прочитати-основни узрок рака откривен још пре једнога столећа, али је, из разлога који су вам знани, све до сада скриван од јавности!

6Вакцине и вакцинација, прим. др сци. Тодор Јовановићhttp://www.torexin.co.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=29

 

Корисни текстови/линкови:

 

www.ivonazivkovic.net/KANCER-1.html  ŠTA (NE) TREBA ZNATI O NASTANKU I LEČENJU RAKA ( 1-4 )

www.vaseljenska.com/nauka/mikrotalasno-zracenje-jednako-nuklearnom/

http://www.mojedete.rs/15233-7-najnezdravijih-namirnica-koje-izazivaju-rak.html   Седам најнездравијих намирница које изазивају рак

http://www.torexin.co.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=29

http://dzonson.wordpress.com/2013/11/12/lista-gmo-proizvoda-hrana-koja-ima-u-sebi-genetski-modifikovane-organizme-najnovije-saopstenje-o-gmo-hrani-u-srbiji/Листа ГМО производа – храна која има у себи генетски модификоване организме!
http://www.ivonazivkovic.net/B17.htm DA LI SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA?/Tajna vitamina B17/

http://www.prijateljboziji.com/_jednostavni-lekovi-protiv-raka/1281.html Једноставни лекови против рака

www.uspesnazena.com/ Petrolej – Lek protiv raka kome je jedina mana to što je jeftin!

 Limun lek protiv raka, koji se krije

www.psenicnatrava.com/index.html Рак, тумор..гладовањење, пшенична трава..

www.tabanovic.com/lekprotivraka.htmмалина, смирна, коштице кајсије, шљиве, јагода… https://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/02/23/paroge-je-li-neko-znao-u-narodu-se-kaze-da-svaka-bolest-ima-svoju-travku-koja-je-leci/  ASPARAGUS-ŠPARGLA leči rak