Трговина људским органима на Косову под контролом НАТО

zuta kuca trgovina organima zapad taci

Сто хиљада евра: је вредност бубрега – људски – на црном тржишту. Да, трговина људским органима је један од бизниса на којима почива кривично економска привреда на Косову, чију независност од стране САД-а (Америке) је управо пожурила потврђена страна од стране Уједињених нација, без обзира на противљењу Србије.
Косово, „“ослобођено“ од стране НАТО пакта, пре десет година и поверен слабом управом Уједињених нација, то је идеално ловиште за „вукове у магли,“ шакали у трговину дрогом који преносе сепаратистичке униформе ОВК, сада управљају бившим српским областима (регионима) под заштитом САД, који су инсталирали огромну војну базу. Косово? Оружје и мафија, много дроге и, у ствари, трговина људским органима.
И теза из књиге-Осуђује“Вукови у магли“ италијанских новинара Ђузепеа Ћулија и Викторија Романов-а (Римског-а) („Косово: талац мафије и САД“) објавио ЈацаБоок. Шокантан извештај о реалности да нико не жели да прича о томе: Косово поверен на управљање криминалног клана, у замену за контролу над кључним геополитичком подручју Балкана. „Без тишине злочини српских снага Милошевића против албанског становништва – каже Ђузепе Ћулије, слободних средства са различите ТЕЛЕВИЗИЈСКЕ трансмисије као „Раи“ (Италијански РТС) – књига навршава акценат на део истине да смо одбијени: до сада на Западу што смо одувек сматрали да су „добри“ Албанци а Срби „лоши“, не знајући да без становништва, али су албански кланови легитимисани од стране НАТО-а и УН-а да нису „добри“, него чак шта више опасни терористи и криминалци. “

Књига оптужује ОВК као албанске Ослободилачке војске Косова, али само неке од његових компоненти, углавном шпијунски: бескрупулозни бандити, који су 1999.  под маском ратника националиста да боље контролишу земљу и развијају своје активности незаконито: проститутке, наставком, са много оружја, и милионима долара. Највећи бизнис су посветили хероину и трговини људским органима, албанаца, срба, црногораца и осталих словенских народа. Књига „Вукови у магли“ открива умешаност Болнице Медикус, приватној клиници коју води уролог „веома близу тренутног премијера Косова Хашима Тачија. „Лекар је ухапшен због судија Европске комисије који су закључили да усмерава саобраћај трговине људским органима. Једна откривена истина у време укрцавања на аеродрому, један турчин се онесвестио пред агентима. Хоспитализован, он је признао да је претрпео уклањање бубрега у замену за само 2.000 евра.

„Један бубрег – објашњава Ћулије – на црном тржишту вреди око 100.000 евра као да се продаје воће. Истражитељи Европске уније су нам рекли да је ово пракса пронаћи људске органе у 5% случајева, али постоје још 25 сумњивих случајева: постоје многи западњаци посебно Американци и Израелци који такође дају моћ овом црном тржишту “ Оно што су Ћулије и Романов (Римски) открили а који објављују у књизи да је истрага о трговини људским органима на Косову само нестала почетком 2009. године !

Варварство које је могло бити укинуто пре неколико година када специјална јединица Уједињених нација ФОС (Јединица за финансијске истраге) су открила да та клиника „Медикус“ има сувишне захтеве плазме у банку крви у Приштини „Они су питали зашто захтевају тако много крви и позвали Уједињене нације да се истражи повећање контроле – каже Ћулије – али тада ништа није учињено: већ годинама пракса је била у једној фиоци све док се  један турчин није онесвестила на аеродрому, веровали или не. “

Пракса трговине људским органима већ су били откривени (и истраживани) од стране Карле дел Понте, виши судија за Међународни суд у Хагу, где је истрага водила прикључну станицу ка Рамушу Харадинају. Директно у Албанији, у месту Бурел, Дел Понте је такође идентификовала катастрофални ужас, у „жуту кућу“ – „(  http://krvavazutakuca.wordpress.com/2013/04/11/%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%B6%D1%83%D1%82%D0%BE%D1%98-%D0%BA%D1%83%D1%9B%D0%B8/  )“  где су током рата “ исечени органи не само у српској војсци, али и наводне сараднике косовске Албанце, “ упућују новинари Ћула и Романо. „Ова пракса је очигледно настављена чак и током лажног руковања са протекторатом УН.“

Зашто је важно да се разговара о Косову данас? „Зашто нас уче како да се не понашају“, каже он Романо: „Ако наставимо да идемо у рат, бомбардујемо једну државу, бити савезници са криминалцима на лицу места, трговцима хероина, а затим управљати земљу кроз контролу ових“ господара рата „Ми нисмо у пост-конфликтној ситуацији, али пре сукоба, јер ми стварамо неправде суђено да експлодира.“Анализа горка: „Данас, после десет година, Косово је сиромашан крај, администрира мафијом, одржано миром и плаћено од стране војске Европске уније и НАТО-а. Више него постконфликтна ситуација, сценарио изгледа као увод у нови рат: ако наставимо да будемо савезници са злочинцима и чинећи савезнике Запада, пре или касније цивилно становништво на Западу ће видети непријатеља „.

(Књига: Ђузепе Ћула и Виторио Романо, „Вукови у магли – Косово: Уједињене Нације жртве мафије и САД,“ ЈацаБоок, 151 страна, 14 €).