Кад зна цео свет нека зна и Србија ко је разбијао кутије у К. Митровици

vucic(3)

Ако први потпредседник Владе, Александар Вучић, каже да сви знају ко је разбијао кутије у Косовској Митровици, напомиње да зна он и да то зна цео свет, онда мислим да ћемо дедуктивним закључивањем лако да закључимо и ми ко је то учинио.

Кренимо редом. Француски лист „Le Courrier des Balkans“ у свом броју од 4. новембра каже да је акција добро и професионално испланирана и изведена од стране „професионалаца“, а да се жели ставити на терет неких „радикала“. Тако би се покрила веома ниска излазност Срба на ове изборе и спасио „образ“ бриселског споразума. Дакле, ни говора о „екстремистима“ као виновницима инцидента, како Вучић назива све родољубе.

Немачки медији Ноје оснабрикер цајтунг, Мителбајерише цајтунг наводе да је тешко утврдити ко стоји иза инцидента у Косовској Митровици, јер су лица била маскирана.

Словеначки лист „ДЕЛО“ каже да је инцидент последица шизофрене политике Београда и да је свакако вероватноћа велика да је Београд учесник у оваквим инцидентима, јер тако спасава своја обећања пред међународном заједницом, упакована у бриселски споразум.

Глас Русије је у свом аналитичком чланку објаснио, контактирјући уреднике реномираних портала као и политичке аналитичаре, да с обзиром на малу излазност Срба на изборе, инциденти се никако не могу приписати заговарачима бојкота. Пре би се рекло да иза инцидената стоји Београд.

Приштински медији су пренели изјаву такозваног косовског министра Хоџаја који каже да иза инцидента у Косовској Митровици стоји Београд.

На конференцији за медије антиизборног штаба у Косовској Митровици, члан штаба г. Небојша Минић је лично сведочио да је помоћник директора полиција, бивши генерал жандармерије Братислав Дикић, пролазио неколико пута поред људи окупљених у близини бирачких места и подстрекивао их да разбију бирачка места говорећи да немају шта да чекају, да су много пасивни итд. Бивши генерал је и на свом фб профилу поставио слике из Косовске Митровице и то негде око 1 сат после поноћи, дакле по повратку из Косовске Митровице. Касније је фб профил угашен.

Један од разбијача кутија је и био ухапшен од стране КПС полиције, јер се оклизнуо на углу школе Свети Сава и пао и тако „пао“ у руке КПС полицајаца. Експресно је пуштен после 10-ак минута и то како кажу наши извори под претњом неких људи командиру КПС полиције.

Посланик Марко Јакшић је на конференцији за новинаре у Скупштини Р. Србије, изјавио да је ухапшени разбијач кутија  Дејан Јоксимовић, из Велике Плане, бивши припадник САЈ.

Синоћ је г. Вучић у емисији „Утисак недеље“ рекао да су лица која су разбијала кутије у Косовској Митровици позната целом свету и свима којима треба да буду позната, што се из ових претходних редова и види, али је ипак и поред свих ових навода и доказа оптужико припаднике такозване „катакомбне цркве“ како он каже.

На основу чега то каже, само је Богу познато или пак оном непомјанику. Чињенице и оно што смо сви ми видели у Косовској Митровици и што зна цео свет, познато је да су то учинили људи који нису из Косовске Митровице, а који јесу припадници неких тајних служби.

Милан Јездић, уредник портала „СРБИ НА ОКУП“

______________________________________________________

http://srbinaokup.info/?p=19584

http://srbinaokup.info/?p=19623

http://srbinaokup.info/?p=19711

http://srbinaokup.info/?p=19632