НАРОДНИ ПОКРЕТ “ОТАЏБИНА”: БОЈКОТ ЈЕ СПАС ЗА СВЕ НАС – НЕ шиптарским изборима!

Народни-покрет-ОТАЏБИНА-НЕ-ШИПТАРСКИМ-ИЗБОРИМА

Толико провидних лажи, подвала, претњи, притисака и агресије није било одавно у Србији кaо у случају ових локалних шиптарских избора на окупираном Косову и Метохији. Невероватно је колико су Западу и велеиздајницима важни “статусно неутрални локални избори” па су упрегли све снаге, моћ и новац да се они по сваку цену спроведу. Влада Србије је велеиздајничким бриселским споразумом дефинитивно пристала на издају и предају КиМ, сада још треба да пристану Срби у јужној србској покрајини и губимо Косово и Метохију ЗАУВЕК! Србија ће након тога нестати, јер организам не може да живи без свог срца. Срби на КиМ ће сносити страшне последице због тог самоубилачког потеза, а режим и Запад ће имати оправдање, јер су “Срби” поднели бројне листе за шиптарске изборе и учествовали на њима. Значи пристали на легализацију “Косове” и на своју елиминацију.

Режим је на Косово довео најопасније агенте, пандуре и криминалце да омогући рад издајницима, а да народ онемогући у отпору. Спремни су на све, за издају. Но, када би само део труда и новца који употребљавају у велеиздаји усмерили за очување Отаџбине, ми би ко народ и држава процветали. Овако ће Срби и Србија увенути.

Упркос свему, већина родољубивог народа и даље све Србе на Косову сматра Обилићима, ослобађајући тако Бранковиће одговорности, а родољубе тако блокирају у борби. Сам режим ништа не би могао, а још мање Запад, да нема оволико изрода по Косову. Најгора ствар у свему је што и даље неће да се види узурпација Рашко-призренске епрахије и недостојност патријарха.
Такође се не зна, да не чине само Косово и Метохија Стару Србију, него су ту још Рашка област и Вардарска Македонија. Незнање и самообмањивање су основни проблеми садашњице, што непријатељ вешто користи.

Након 100 година од Балканских ратова постепено губимо Стару Србију. Изборима требају да спроведу велеиздају. Слично су радили и Комунисти када су заузели Југославију 1945-1946. године. Како би све деловало као легално и легитимно.

Уколико ова велеиздаја прође, сви они који у њој учествују неће после имати право да се жале на последице. Њихова ће бити пуна одговорност и сносиће је.

Шизофрене и будаласте приче о изласку не изборе као о спасу су тотално штетне и непотребне, јер ми и немамо шта да бирамо. У име свих нас је изабрао свети кнез Лазар на Видовдан 1389. и Срби су изабрани за Небеско царство, без ког нема ни земаљске Србије. Значи све је одавно изабрано.

Зато – НЕ ШИПТАРСКИМ ИЗБОРИМА

НЕ ЕУ

НЕ НАТО

НЕ ВАТИКАНУ

НЕ ИЗДАЈИ

НЕ СУИЦИДУ

БОЈКОТ ЈЕ СПАС ЗА СВЕ НАС ! ! !

СЛОБОДА, ПРАВДА, ИСТИНА!

 

На Свету Петку, Народни Покрет “Отаџбинa”
Косовска Митровица