Више бирача од становника !?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сензационално

Први пут   у историји човечанства  албански избори Приштине  потпуна лаж, фарса и спрдачина !

Више бирача од становника !?

Априлским пописом становништва из 2011. године на Косову и Метохији  регистровано 1.733.872 становника а сада за изборе евидентирано чак  1.769.320 бирача  

 

          Најављени такозвани локални избори такозваног независног Косова 3. новембра 2013. године ушли су, већ  сада,  у анале светске историје о демократији, праву и државама и уопште као манипулација и  као очегледни вид ортодоксне лажи. Као такви, наводно избори Приштине су уопште чиста  фарса и у правом смислу те речи спрдачина, пљување демократије, пљување цивилизације…

У  досадашњој историји постојања избора у свету први пут се дешава да је број бирача у једној , наводно држави Косово, већи од броја  становника.

Наиме , по попису становништва Косова, које је спровела Приштина, после последњег пописа становништва на који су Албанци изашли 1981. године, из априла 2011. године , на Косову је регистровано  1.733.872 становника . То је било чак 700.000 мање од процена које су до тада давали Албанци, Кфор, УНМИК…

        Но, зачуђујуће је то, а већ је ушло у Риплијеву рублику “Веровали или не“ број регистрованих бирача на Косову за наводне локанне изборе 3. новембра ове године је већи за више хиљада од броја становника. Тако је за ове изборе Приштина регистровала невероватних  1.769.320 бирача.

Вероватно су  ти бирачи из Македоније, југа Србије, Албаније , Грчке и Црне Горе. Но, оно што је сигурно Приштина  је са оваквим бирачима већ почела да спроводи идеје фашистичке идеологије Хитлера о Великој Албанији  и то баш овим изборима.

То је још само један од хиљаду разлога да Срби не треба да изађу на ове изборе који су лаж и фарса . А издајничка власт у Београду Николић, Вучић, Дачић, Дрецун, Вулин нека одговоре на питања  Срба са КиМ:

Зашто терају Косово и Метохију из Србије !?

Зашто избацују КиМ из Устава Србије !?

Зашто Србија никада више, после ових избора, ако Срби изађу на њих, никада на  КиМ неће организовати локалне и републичке изборе !?

Зашто ! Зашто! Зашто !…

Зоран Влашковић – Срби на окуп