САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СНО „СРБИ НА ОКУП“

Srbi-na-okup-saopstenje

Под вековним српским слоганом – за крст часни и слободу златну и свесни новог судбоносног испита за наш народ и отачаство, СНО „СРБИ НА ОКУП“ објављује саопштење за јавност поводом расписивања нелегалних избора сепаратистичких институција из Приштине:

Нелегални избори, нелегалних институција из Приштине, који су нажалост признати од стране Владе Србије, представљају легализацију свих шиптарских злочина над Србима и Србијом, легализацију отимања најсветијег дела наше државе, кршење међународног права и резолуција на којима правно почива савремени свет, кршење Устава Р. Србије, гашење институција Р. Србије тј. потпуно гашење Србије на КиМ. Ово је уједно и лукава намера са опасним циљем да се ово свеукупно безакоње стави на терет српском народу на КиМ, који би својим евентуалним изласком на те и такве изборе, све ово напред поменуто безакоње и незапамћене злочине својевољно легализовао! Ова замка је врло опасна, а ми се уздамо у српску проницљивост и честитост и позивамо сву браћу Србе на КиМ, као и оне прогнане ван Косова, да ове нелегалне изборе, терористичке НАТО творевине – БОЈКОТУЈУ и тако остану чисти и честити пред својим прецима и потомцима, пред судом историје и пред судом правде Божије. Позивамо Србе на опрез од опасности која данас више прети од унутрашњег непријатеља него од страног фактора, подсећајући се на речи Владике Његоша: „Не бојим се од вражјега кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим од зла домаћега„.

Нарочито подсећамо и позивамо нашу браћу са КиМ, интерно расељених широм Србије и Црне Горе, да не наседају на безочну медијску кампању којом се промовишу и одобравају шиптарски избори и опомињемо их да својим евентуалним изласком на такве изборе легализују отимање Косова и Метохије од матице Србије и све шиптарске злочине и злочинце!

„Срби на Окуп“ прихвата и подржава изјаву наше браће, а која гласи: „Ми Срби који живимо на КиМ, желимо да својим трпељивим присуством на овом бурном простору обезбедимо и помогнемо да се држава Србија једнога дана (ако Бог да што пре) у пуном свом капацитету врати на целокупну своју територију, тренутно окупирану од стране НАТО пакта и шиптарске националне мањине. Зато у име наше и свих будућих генерација Срба, молимо сву браћу Србе да сви овако и сложно мислимо и желимо, да ни по коју цену не клонемо и не предајемо се Шиптарима под ноге и да ову светлу наду на коначно ослобођење Косова и Метохије, својим непромишљеним и неодговорним изласком на ове изборе, заувек не угасимо.

Како радили тако нам Бог помогао“.

 

24.08.2013.год
СНО „СРБИ НА ОКУП“