Георгије Зотов: ИДИТЕ ДОЂАВОЛА

UN

Једног дана, Георгије је доживео симпатичну ствар – Генерална скупштина УН усвојила је резолуцију о проглашењу 11. јула „Даном сећања на геноцид у Сребреници“ – на данашњи дан 1995. године српске трупе су стрељале 8.000 људи у овом граду Босне и Херцеговине. Да, ОСАМ хиљада.

Занимљиво, резолуцију су покренуле Немачка и Руанда. Ако је са Руандом све јасно, онда је са Немачком, како се каже, баш супер. Наша Њемачка сада сломљеног срца пати због 8.000 убијених босанских Муслимана. Ко би помислио, зар не?

С тим у вези, Георгије има предлоге за УН:

1) Прогласити 22. јун „Даном сећања на геноцид у Русији“ – у знак сећања на МИЛИОНЕ цивила – Руса по националности – које су убили немачки војници 1941–1944.

2) Прогласити 24. јун „Даном сећања на геноцид у Русији” – у знак сећања на 100.000 цивила Руског царства које је убила Наполеонова војска у јуну-децембру 1812.

3) Прогласити 15. август „Даном сећања на геноцид у Русији“ – у знак сећања на 500.000 цивила Руског царства које су убили пољски војници и плаћеници током Смутног времена.

Генерално, Георгије има списак од око 100 тачака, и Георгије ће их све изнети касније – нека Немачка за сада ради на прве три и усвоји потребне резолуције.

Десило се да је Георгије радио током грађанског рата у Југославији. И тамо се нагледао свега и свачега. СВИ су тамо убијали цивиле. И Хрвати. И муслимани. И Албанци. И Срби, глупо је то порицати. СВИ су стрељали цивиле, нема тамо ниједног народа који се није ваљао у крви до ушију. Босанци – хиљаде жртава из српских и хрватских села. Хрвати – хиљаде жртава из босанских и српских села. Косовски Албанци – на хиљаде жртава из српских села, и продаја органа убијених (ко жели може да прогугла извештај Карле дел Понте).

Па где је онда „Дан геноцида над Србима чији су органи вађени на продају?“ Па, јебига, наравно, Немачка сад нема времена.

Драга Немачка!

Ти си убила мог прадеду, и мог деду-стрица, а деду по мајци држала си у концентрационом логору. Није на теби да доносиш такве одлуке, океј? Видим, потпуно си полудела са својим пивом и виршлама.

Иначе, аутор првог геноцида у 20. веку била је Немачка – народе Хереро и Нама у Намибији Немци су намерно истребили 1904. године, и то је званично признато.

Где је, дакле, резолуција о дану геноцида над народом Хереро?

Извор:
ИСКРА