Улаз на изборе – излаз из Србије !

siptarski izbori

Избори 3. новембра 2013. године  доносе  зло за Србе на Космету

Изласком на изборе Срби на  Космету  не добијају апсолутно ништа већ сигуран одлазак из Србије и прихватање живота у великој фашистичкој Албанији где ће бити грађани другог реда и без икаквих права

 

Највећа превара која се спрема Србима на Косову и Метохији су  заказани избори Приштине 3. новембра 2013. године. Превару припремају Приштина, ОЕБС, међузападна заједница али и издајничка власт у Београду оличена у тројци Николић – Вучић – Дачић и истуреним издајничким развалинама званим Дрецун – Вулин.

Избори су осмишљени са циљем да донесу  тотални пораз Србима  на КиМ и српском Косову и Метохији у оквиру матице Србије. Изласком на изборе Срби на КиМ би и званично признали  самозванопрокламовану квази државу Косово, пошто Приштина први пут самостално организује ове изборе.

Изласком на изборе Срби би ојачали тренутно склопљен војни савез Албаније и Косова у остварењу фашистичке хитлерове идеологије о стварању Велике Албаније.

А, оно што је најгоре, улаз Срба на изборе, које организује Приштина, означио би и тренутни, за свагда, одлазак Срба и Косова и Метохије из Србије. Наравно, у том случају би издајничка тројка из Београда казала, Срби са Космета гласали сте на изборе и ето вам нове  државе Косово, зашта се Николић – Вучић – Дачић истински и  боре откада су зајахали на велеиздаји Србије и српства.

Нарочито Срби на северу Косова и Метохије не треба да изаћу на зликовачке изборе Тачија , којег би изласком на изборе  легално кандидовали за брата Срба. Не дај Боже !

Демократско право Срба на северу Космета је да одлуче хоће ли или не од 3. новембра 2013. године  живети у Србији или Великој фашистичкој Албанији. То је истина и апсолутно  нема друге истине. Срби јужно од Ибра, принуђени су силом, претњама и уценама  да буду тамо где јесу,  у најнепријатељскијем окружењу, и на њима је  да одлуче шта им је најбоље чинити  у вези избора без икаквог савета са севера Косова и Метохије. Али са јасним знањем да север Космета никад није нити жели да се одрекне Срба и Косова и Метохије испод Ибра.

Избори  су превара и замка за Србе на северу Косова и Метохије  јер Срби на северу КиМ до сада никада нису изашли на приштинске изборе, на северу КиМ никада није заживела ниједна косовска, тачијева  институција, на северу КиМ све функционише на основу Устава и закона Србије, а зашто тако да не буде и после 3. Новембра  !

Изласком Срба на изборе  на северу КиМ, Срби би не само прокламовали фашистичку Велику Албанију, већ би преквалификовали терористичку “УЧК“ у легалну ослободилачку војску а убице : Тачија, Јашарија, Харадинаја …  сврстали би у  истим редовима са хиљадама  убијених српских војника  али и цивила  од стране Албанаца. Изласком на изборе Срби више не би били Срби већ Косовари,  не би били народ већ заједница, у историји би били третирани као окупатори.

Србима би излазак на изборе био сигуран пад у бунар без  могућности изласка. Зато Срби на северу КиМ, али и расељени Срби са КиМ у Србији, никад и нигде на тачијеве изборе 3. новембра који доносе Србима само зло, затирање, полом и одрубљивање Косова и Метохије од Србије. Избори се и организују ради тога !

Зоран Влашковић