Како ће паметни градови затворити човечанство у концентрационе логоре на отвореном

smart-cities-technology

Следи публикација чланка са веб – сајта Stop WorldControl у којој истичу стварну и непосредну опасност од паметних градова. Упозоравају да ако не учинимо ништа по питању њих и останемо у овом очигледном стању глупости, ући ћемо у најстрашнију ноћну мору икада виђену у свету.

Паметни град је урбано окружење са свеприсутним технологијама за надзор и прикупљање података које ће пратити и снимати чак и најинтимније личне детаље свакога. Циљ је да знају све о нама: шта једемо и пијемо, где идемо, шта купујемо, са ким се срећемо, шта мислимо, како се осећамо, наше мишљење, наше навике, наше здравље и статус вакцинације, итд… Оправдање за овај свеобухватни надзор је наводно неопходно „спасити планету“ од климатских промена. Такође креатори овог антиљудског пројектагарантују да ће наш живот учинити повезанијим, сигурнијим и здравијим.

Сваки аспект живота у паметном граду ће бити праћен широким спектром технологија за прикупљање података: СМАРТ светла, СМАРТ стубови, СМАРТ аутомобили, СМАРТ куће, СМАРТ уређаји, СМАРТ транспорт и многе друге СМАРТ технологије. Заједно ће формирати свеприсутну мрежу за надзор, непрестано прикупљајући све информације о сваком малом детаљу живота људи.

Паметни градови стварају Интернет тела

Спољни СМАРТ уређаји се синхронизују са уређајима који су директно повезани са људским телом, као што су СМАРТ сатови на нашим зглобовима или СМАРТ телефони у нашим рукама. Ови уређаји су у стању да прикупе информације о томе шта се дешава у нашем телу и чак имају способност да мењају функције људског тела. У блиској будућности, они ће бити уграђени у људско тело како би прикупили још више података и имали много више утицаја на оно што се дешава у нама.  Личне информације које прикупљају ове милијарде уређаја широм света формирају мрежу која се зове Интернет тела, или укратко, ИоБ.

Тренутно смо сви упознати са Интернетом ствари (ИоТ), који нам омогућава приступ неограниченим информацијама о свему . Интернет тела ће у суштини бити исти, осим што ће прикупљати све личне, најинтимније информације о сваком телу. Ови подаци ће бити у рукама глобалних корпорација, влада, банкарских империја итд…

Паметан град ограничава наше кретање 

Како бисмо били сигурни да сви остану унутар периметра прикупљања података, кретање у паметним градовима биће ограничено на 15 – 20 минута од куће. Овај концепт је сковао фразу „15-минутни градови“ и промовише се као најбоља идеја икада за спас планете од климатских промена. Све што нам треба биће доступно на краткој удаљености, тако да нико никада не мора да иде даље од тог периметра. За веће удаљености биће потребна дозвола. Поврх тога, 30% свих дивљих подручја биће затворено као охрабрење за људе да траже своју срећу у паметним градовима. Виртуелне реалности се стварају као алтернатива провођењу времена у природи.

Примери су Метаверзум и све његове алтернативе. Опет, „дивна идеја за спас планете“. Затворити светско становништво у паметне градове, где „уживају у животу“ у виртуелном царству.

У паметном граду нема приватности

Светски економски форум је написао чланак на Forbes.com који описује искуство грађанина у паметном граду, који га хвали као рај на земљи: „Како то да никада раније нисмо помислили на ово?“ Једна од карактеристика биће да нико ништа неће поседовати. Све ће бити подељено: куће, аутомобили, алати, аутомобили, чак и одећа. На крају текста грађанин изражава једну забринутост за живот у паметном граду: „С времена на време се изнервирам због чињенице да немам праву приватност. Нигде не могу да одем и не будем регистрован. Знам да је негде забележено све што радим, мислим и сањам. Само се надам да то нико неће искористити против мене. Све у свему, то је добар живот.”

Централни нервни систем паметних градова биће 5Г. Према бившем чилеанском председнику Себастијану Пињерију, 5Г не само да може да чита наше мисли, већ може да убаци мисли и емоције у свакога. Он је навео да ће то постати централни нервни систем друштва и гарантовао је да ће се побринути да стигне у сваки дом у земљи. Занимљиво је да су сва улична светла у паметним градовима такође скривене 5Г антене.

Паметни градови прикупљају свачије податке

Зашто желе да сви живе у паметним градовима и која је њихова мотивација иза снимања сваког малог детаља о свима нама? Одговор даје израелски професор Јувал Ноа Харари, који је саветник Светског економског форума. Он објашњава: Нови господари света биће они који поседују податке.

Данашње богатство више није злато или нафта. То су подаци. Што више података корпорација, влада или банкарски империјум има о становништву, то им даје већу моћ. Паметни градови ће бити начин без преседана да се човечанство користи као једно огромно стадо крава са подацима.

Лични подаци ће се музети од нас цео дан, па чак и док спавамо. Осим што прикупљају огромне количине података, ове технологије такође омогућавају нивое контроле који су незапамћени у претходним цивилизацијама. Бивши инжењер из Силицијумске долине, Аман Јаби, упозорава да ће паметни градови у суштини бити отворени концентрациони логори: „Дајући им своје податке, дајете им могућност да прате и процењују ваше понашање, које се сада може претворити у друштвени кредитни резултат. Тај резултат се затим користи за одређивање за које привилегије се квалификујете, а које не у новом ропском друштву.

Овај друштвени кредитни резултат се већ примењује у Кини, а током пандемије 2020. године многе нације су спровеле прве кораке ка овом систему контроле. Дигитални ИД и дигиталне валуте биће у центру ове мреже. Када људи не послушају или критикују систем, њихова потрошња ће бити смањена, а приступ основним аспектима друштва биће блокиран. Опет, ово се већ дешава у Кини, која је полигон за тестирање остатка света.

 

Хоће ли паметни градови уредити људски геном?

Забрињавајућа чињеница о паметним градовима је да су сва улична светла ЛЕД светла, која имају способност да манипулишу људским геномом. Експресија гена се може искључити или укључити помоћу ЛЕД светла, које такође могу да активирају мРНА унутар људског тела. Научне студије које документују ове чињенице обилују интернетом, што поставља питање: да ли због тога власти инсистирају на убризгавању мРНА технологија целом човечанству које се могу активирати путем ЛЕД светла?

Целом човечанству се убризгава иРНК

мРНА се може активирати преко ЛЕД светла

Сви су окружени ЛЕД светлима

Клаус Сцхваб, оснивач Светског економског форума, промовише дневни ред уређивања људских гена. Он отворено каже да ће то променити оно што значи бити човек. Саветник ВЕФ-а Јувал Харари чак иде толико далеко да наводи да ће се финансијске елите одвојити од човечанства, јер ће бити генетски уређене да постану далеко супериорније од нормалних људи. Економска неједнакост ће постати биолошка неједнакост. Харари каже да ће елите постати „Хомо Деус“: божанска бића или богови.

Да све ове идеје не би промовисали широм света људи и групе као што су Бил Гејтс, Барак Обама, Си- Ен- Ен, Фејсбук, Уједињене нације, Светски економски форум и безбројни други медији елита, сигурно бисмо мислили да је то сценарио научнофантастичног филма! Али то је ужасна стварност која се гура у огромним размерама. Током недавног самита Светске владе у Дубаију, Клаус Шваб је изјавио да ови развоји више нису у будућности, већ да се развијају управо сада. Његове тачне речи су биле:„Доћи ће као цунами“.

И заиста, развија се пуном брзином. У Рио Де Жанеиру, на пример, 450.000 уличних светиљки се замењује ЛЕД светлима опремљеним 5Г. Графикон испод показује како се велики градови у Латинској Америци претварају у паметне градове.

 

Исто се дешава у Лондону, Паризу и сваком другом већем граду на свету. Милиони и милиони ЛЕД 5Г уличних светиљки постављају се на сваких неколико метара у свакој улици сваког града. Бил Гејтс је чак инвестирао у изградњу новог паметног града у Аризони који може да прими 80.000 људи, а све је усредсређено око огромних центара података.

Уништавање 3.000 фарми за мега паметни град

У Холандији је влада недавно најавила уништавање 3.000 фарми како би направила простор за монструозни паметни град који се зове TriState City Network, у који ће бити смештено 40 милиона људи из Белгије, Немачке и Холандије. Њихова логика за отимање земље и уништавање животиња на 3.000 фарми је да „емитују превише ЦО2“, што уништава планету. Па ипак, замена зелених пашњака монструозним Паметним градом је добра за животну средину?! Већина села Холандије су прелепа, са зеленим пашњацима, ветрењачама, потоцима и историјским фармама.

 

У Аустралији влада је усвојила закон који дозвољава становницима руралних подручја да буду присилно премештени у паметне градове када је њихова област контаминирана опасним токсинима. Са искакањем воза у Охају, видели смо како је лако контаминирати огромно подручје. Видимо ли овде преседан? Уз организацију неколико железничких несрећа, милиони би могли бити уклоњени из руралних подручја и присиљени у паметне градове.

Човечанство се мора пробудити

Чисто зло ове агенде је неописиво. Али још горе је упорна неспремност јавности да призна нешто што угрожава само њихово постојање. Инсистирају на томе да очи држе затворене, само брину о површној забави. Остати глуп и слеп по сваку цену, јер је „незнање блаженство“. Ако је икада постојао тренутак у историји света да нам се отвори очи, то је сигурно сада. Немамо више луксуз да скривамо главу у песку. Ово није теорија завере, јер се шири широм света несагледивом брзином. Под окриљем пандемије, милиони 5Г торњева подигнути су у свакој земљи света. Свуда се постављају ЛЕД светла.

Све вакцине су сада спремне да постану мРНА. Марк Цукерберг, извршни директор Фејсбука, снимљен током састанка са својим особљем, рекавши да мРНА вакцине заиста модификују људску ДНК и РНК, и да заговорници немају појма које друге мутације или ризици могу постојати на дужи рок. Програм елита је да осигурају редовне ињекције мРНК технологије за целокупну светску популацију до краја живота. Због тога ће статуси вакцине бити повезани са нашим дигиталним валутама и дигиталним ИД-ом. Пропуштање једне ињекције могло би блокирати приступ друштву и банкарству.

Шта можемо учинити да зауставимо ово лудило?

Постоји ли начин да се заустави ово лудило? Да. Прво и најважније, морамо образовати људе у нашим заједницама. Једини разлог зашто су тирани у стању да ово изведу је незнање маса. Људи немају ни најмањег појма шта се надвија над њиховим главама. Они се беспоговорно слажу са свиме што их води ка овој дистопијској ноћној мори. Наша је дужност да их обавестимо на било који начин. Ми смо 99%, тирани су само 1%. Али проблем је што већина нас не ради ништа. Већина чак одбија да види шта им је пред носом. Имају игле у рукама, паметне телефоне у рукама, ЛЕД светла на улицама, паметна бројила у својим домовима, паметну технологију у својим аутомобилима, а ипак кажу „све је то теорија завере“. Лудило овог одбијања да се види стварност није ништа мање него чиста психоза.

Извор:
БОРБА ЗА ВЕРУ