Ђорђевић: Шта је радила шефица албанске тајне службе 10 дана у Београду? Договарала предају севера КиМ?

djordjevic-sis

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић, изнео је данас на друштвеним мрежама запањујућу информацију, да је у време док се Срби на Космету физички боре за свој опстанак, у Беграду боравила шефица албанске тајне службе Шиш Вијора Хисени.

“Док Курти врши насиље над Србима, у Београду је десетак дана боравила шефица тајне службе Албаније Вијора Хисени, која је пре тога била шеф тајне службе тзв. Косова код Тачија.

Да ли је предаја севера Космета договорена између Раме, Аце Србина, Тачија, Куртија и Хила?”, написао је Ђорђевић на Твитеру.

Ђорђевић се позвао на вест коју су пренели албански медији.

Наиме, генерални секретар партије ДП, истовремено посланик и члан Комисије за националну безбедност у албанском парламенту, Фљамур Нока, данас је затражио од председника Бегаја појашњење у вези са десетодневном посетом шефа албанске тајне службе ШИШ Вијоре Хисени Београду, преноси портал Коха Јоне.

Фљамур Нока, као члан Комисије за националну безбедност, тражи, како пише Коха Јоне, да буде обавештен “о мотиву ове загонетне посете, њеним разлозима и сврси“.

По свему судећи. одговор лежи у питању које је Млађан Ђорђевић јавно поставио:Да ли је предаја севера Космета договорена између Раме, Аце Србина, Тачија, Куртија и Хила?

Извор:
ПОЛИТИЧКИ