Никада се ниједна држава није одрекла свог народа и своје територије па неће ни Србија

На КиМ преостало још око 120.000 Срба (поља црвеном бојом)

На КиМ преостало још око 120.000 Срба (поља црвеном бојом)

Пише: Зоран Влашковић

Србија не може да легализује фашизам земаља које су инсталирале амбасаде на КиМ и признале тзв. Косово

Правним насиљем и гажењем седам кључних међународних докумената земље Запада прзнале тзв. Косово и инсталирале амбасаде у Приштини. – То безакоње Србија не може нити хоће да легализује

У историји државе и права никада до сада се није догодило да се једна држава одрекла свог народа и своје територије. То одрицање сада земље Запада и Америка траже од Србије и то када је у питању Косово и Метохија, да се одрекне  своје јужне покрајине.

Поглед на главни градски мост на Ибру и српски, северни део Косовске Митровице

Поглед на главни градски мост на Ибру и српски, северни део Косовске Митровице

Но, пре таквог захтева рушитеља права са Запада, Србија би морала да на својој територији, Косову и Метохији,  легализује фашизам управо тих земаља Запада и Америке које су у Приштини незаконито, гажењем баш сваког међународног документа и права инсталирале амбасаде а пре тога признале тзв. Косово.

Признато тзв. Косово и амбасаде су инсталиране правним насиљем мимо сваког међународног документа које су потписале земље Запада и Америка.

Споменик нa Газиместану

Споменик нa Газиместану

“Насиље, било да је оно правно или физичко је институционализовано оруђе у вођењу унутрашње и спољне политике код фашизма“ – је дефиниција која се учи на свим светским универзитетима. На основу баш тог фашизма земље Запада су признале Косово и имају инсталиране амбасаде у Приштини.

Србија би пре признања Косова и Метохије, евенуално, легализовала безакоње Запада и Америке на КиМ, легализовала би истински фашизам тих земаља на својој територији.

Да је тзв. Косово нелегална творевина а да су сви амбасадори у Приштини безакоњем ту говоре  најважнији међународни докуменити.

1.- Кршењем Повеље ОУН, највишег правног документа највише правне организације у свету, све земље су незаконито признале тзв. Косово и нелегално успоставиле амбасаде у Приштини.

2.- Гажењем Бечке конвенције о дипломатији из 1961. године земље Запада и Америка инсталирале су амбасаде у Приштини и признале тзв. Косово.

3.- Гажењем Хелсиншког споразума од 1. августа 1975. године земље Запада и Америка су признале Косово и инсталирале амбасаде у Приштини.

Завршна декларација Хелшинског споразумa је у суштини имала десет кључних тачака, такозвани – декалог, које су све до једне земље Запада ставиле под ноге кад је у питању суверенитет Србије. Посебно су кључна два члана Хелсиншког споразума, 3 и 4, која говоре да Косово није држава.

Споменик кнезу Лазару на Тргу Шумадија

Споменик кнезу Лазару на Тргу Шумадија

3- неповредивост граница

4- територијални интегритет европских држава

4.-  Гажењем свих начела ОЕБС – а, која почивају на декалогу Хелшинског споразума  признато је тзв. Косово и инсталиране су незаконито амбасаде у Приштини.

– Тзв. Косово је незаконито пригласило независност а Запад незаконито признао ту творевину и инсталирао амбасаде у Приштини газећи посебну Одлуку ОЕБС- а из 1992. године у којој се  дословице каже : да  мањине у земљама чланицама ОУН  немају право на отцепљење и самоопредељење.

6.- Признањем Косова и инсталирањем амбасада у Приштини све земље које су то урадиле, урадиле су газећи Устав суверене државе Србије, земље која је била  на страни победника у оба светска рата, земље која је изичито морала да се обавеже да са Косовом и Метохијом улази у ОУН  и као таква је примљена 1. новембра 2000. године.

7.- Земље које су признале тзв. Косово и инсталирале амбасаде у Приштини погазиле су важећу Р- 1244 у којој се говори да је Косово под суверенитетом државе Србије.

Када је Косово 2008. године прогласило независност то није тражило од ОУН, ЕУ, НАТО или УСА. Оно је то урадило  ван Р – 1244   СБ ОУН. Независност Косова није виђена нити је има у Р – 1244, нити се реч независност игде помиње у овом документу.

Црква Светог Димитрија, споменик Трепчиним рударима и српска тробојка у Косовској Митровици

Црква Светог Димитрија, споменик Трепчиним рударима и српска тробојка у Косовској Митровици