Немачки амбасадор у Приштини ортодоксни фашиста

Немачки војник на тенку 2011. г. на северу КиМ за време барикада

Немачки војник на тенку 2011. г. на северу КиМ за време барикада

Пише: Зоран Влашковић

Поражена фашистичка Немачка из Приштине хоће да кроји границе Србији, држави победници у оба светска рата

Немачки амбасадор у Приштини Јорн Роде, који је у Приштини на основу фашизма, казао је  да предстојећи Божић, као евентулни рок до ког би требало уклонити барикаде на северу КиМ.

Немачки амбасадор у Приштини Јорн Роде, поручио је још да становници на северу „пате“, јер су гранични прелази и школе затворени, а према његовим речима, барикаде би требало да буду уклоњене пре Божића.

Но, да се зна    амбасадори земаља Квинте у Приштини : Француске, Немачке, Италије, Уједињеног Краљевства и Сједињених Америчких Држава, али и сви други, су својим присуством у Приштини, погазили Хелсиншки споразум од 1. августа 1975. године,   пљунули  су сва начела ОЕБС- а која се  заснивају на 10 тачака Хелсиншког споразума, овде су непоштујући и газећи Повељу ОУН,  Бадинтерову комисију,  пљујући Р – 1244 из 1999. године,  не поштујући посебну одлуку ОЕБС-а из 1992. године  у којој се каже “да мањине у земљама чланицама ОУН  немају право на отцепљење и самоопредељење“, непоштујући  Устав  суверене државе Србије…

Немачки војници 2011. године код Зубиног Потока

Немачки војници 2011. године код Зубиног Потока

Значи, правним насиљем  су дошли у Приштини. И свима њима је јасно да су овде на основу фашизма.  На свим светским универзитетима се учи да је : Насиље, било да је правно или физичко ( када су у питању амбасадори у Приштини оба су у питању’’ институционализовано  оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма’’.

Нико од ових амбасадора до сада није желео да одговори  на који су начин дошли у Приштини  као и на бројна  друга питања Срба и Србије.

Немачки транспортер на мосту на Ибру у подељеној К. Митровици

Немачки транспортер на мосту на Ибру у подељеној К. Митровици

Немачки амбасадор сада у Приштини поново  тежи рату, оном фашистичком какав је Хитлер започео и водио.

Хелсиншким договором од 1. августа 1975. године  је призната неповредивост граница након Другог свјетског рата у Европи, а 35 држава потписница се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе те да ће сарађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима.

Такође, пристигли амбасадори у Приштини  погазили су и сва начела ОЕБС –а која се заснивају на 10 тачака Хелсиншког споразума.

Немачки војници на Хитлеровим бункерима код Јериња 2011. године

Немачки војници на Хитлеровим бункерима код Јериња 2011. године

Стручњаци изражавају озбиљну забринутост да присуство амбасадора у Приштини  противречи  најдиректније међународном праву.

Повеља УН забрањује „претњу или употребу силе против територијалног интегритета или политичке независности било које државе“ но, у случају Косова   земље Квинте и друге које су признале Косово, погазили су све одредбе Повеље ОУН, највише правне организације у свету.

Србија је у чланство ОУН примљена као посебна држава  у АВНОЈ – евским границама и то по америчкој препоруци. Чак је Стејт депертмент званично захтевао од Србије  да она у свом писменом захтеву за пријем  у ОУН нагласи да  Уједињеним нацијама приступа у АВНОЈ- евским границама, по препоруции Бандитерове комисије и Србија је примљена у ОУН 1. новембра 2000. године са Косовом и Метохијом као својим саставним делом.

Сарадња Кфора и зликоваца ''УЧК''

Бадинтерова комисија је 1991. gодине  поставила  као основ за осамостаљење  југословенских република , принцим авнојевских унутрашњих граница.

Србиja од света  захтева неприкосновено поштовање Устава Републике Србије (усвојеног 2006. год.) издвајајући део преамбуле да је ,,Покрајина Косово и Метохија саставни део територије Србије“ и члан 8. који гласи да је ,,територија Републике Србије јединствена и недељива“.

Земље  које су признале Косово погазиле  су и  специјизовану одредбу ОУН СБ, Резолуцију 1244 која је важећа за Косово и Метохију и која каже да је Косово под суверенитетом државе Србије.

Амбасадори земаља Квинте у Приштини су  данас највећи непријатељи демократије и истински логисти албанског тероризма и фашизма.

Амбасадори земаља Квинте никада нису до сада  позвали да се врати 245.000 протераних Срба и неалбанаца  на Косово и Метохију?

Амбасадори земаља Квинте никада нисту покушали да створе неки мултиетнички град на Космету, јужно од Ибра?

Амбасадори земаља Квинте ћуте о 390 албанских терориста у Сирији и Ираку? Тамо их је 89 погинуло.

Амбасадори земаља Квинте у Приштини  су данас  раме под раме са албанским терористичким организацијама, јер 10 албанских  организација на југу Србије , Македонији и на Косову су званично   на листи терористичких организација одлуком Стејт Департмента?  Званично  и УЧК, је Џорџ Буш Указом бр. 452 и прокламацијом  13219 од 26. јуна 2001. године  ставио на црну листу терористичких организација?

Откуд право пораженој фашистичкој Немачкој да кроји границе Србији

Откуд право пораженој фашистичкој Немачкој да кроји границе Србији

Амбасадори земаља Квинте ћуте и подржавју албанске екстремисте који су после 1999. године порушили  и у потпуности уништили више од 10.000 споменика на српским гробљима и то  по фашистишком хитлеровом сценарију из ‘’Мајн камфпа”  у којој се каже између осталог – “ Кад једном народу уништите споменике тог народа неће бити ту у другом колену. “?

Амбасадори земаља Квинте у Приштини ћуте о томе, а знају, да су Албанци на Косову и Метохији срушили и запалили 155 српских цркава и манастира а 13 цркава су у потпуности уклонили са лица земље?