Терају Србе са Космета у савез Албанаца да сутра пуцају на Србе и Србију!

vucic-nikolic-i-dacic-izdajaАктуелна власт у Србији не штити Србе и Србију  и без памети, или зашто ткзв. независно Косово и Албанија пљују и газе  ОУН !?

Терају Србе са Космета у савез Албанаца да сутра пуцају на Србе и Србију !

Николић, Дачић и Вучић издајући КиМ, терају сада  Србе са овог простора директно у војни савез Албаније и такозваног Косова и сутрашњи напад овог савеза, заједно са Србима, у остваерњу фашистичке   Велике  Албаније

Потписивање војног савеза Албаније и такозваног независног Косова,  које није члан Организације Уједињених Нација, једирктно пљување, гажење и ниподаштавање највише правне организације у свету, ОУН. Никад и нигде у историји држава и права сличан споразум није потписан. Споразум између једне државе и друге која то никада није била нити је сад члан ОУН. Споразум који говори о слободном уласку албанских војника на територији такозваног независног Косова, које је још увек под протекторатом ОУН јер  СБ  ОУН  још уважава Резолуцију 1244.  Свему овоме кумовала је актуелна издајничка власт Србије оличена у Николићу, Дачићу и Вучићу !  Власт која отворено одрубљује Србију за Косово и Метохију и предаје је, заједно са српским народом,  Албанцима ни за шта.

Војни споразум Албаније и такозваног независног Косова има само један циљ, циљ остварења фашистичке хитлеровске идеологије и стварање велике Албаније. Војни споразум  једне државе, Албаније и једне недржаве, Косова, је директна претња суседима овог споразума, Грцима, Македонцима, Србији и Црној Гори. Директна претња,  јер овакав споразум , са фашистичком идеологијом, има за циљ припајања албанским територијама, Албанији и Косову, западног дела Грчке и Македоније , југа Србије и југа Црне Горе.

Опет, главни кривци за овај споразум  је издајничка власт у Београду Николић, Дачић и Вучић која(и)  отворено и без иједног јединог аргумета, а аргумената заиста и нема, предају Косово и Метохију Албанцима у стварању независног Косова.  Актуелна власт Србије не штити Србију и Србе и без памети је  од доласка на власти.

А колико је без памети актуелна власт, читај Николић, Дачић, Вучић,  у тој предаји Косова и Метохије Албанцима, видеће се по томе што ће  Срби  под притиском Тачија , неписменог зликовца и терористе, и Тиране, морати  да уђу у војну структуру војног савеза Албаније и недржаве Косово. И, погледајте сутра у остварењу фашистичке  хитлерове идеологије, Срби из таквог војног савеза, а тамо их терају нико други до Николић, Дачић и Вучић, мораће да пуцају на Грчку и Грке , Македонију  и Македонце , Србију и Србе  и Црну Гору и Црногорце  у остварењу фашистичке хитлерове идеологије  о стварању Велике Албаније. Каква сурова реалност ! То издајници, Николић, Дачић и Вучић  не виде и не чују вапаје напаћеног српског народа на Косову и Метохији који не жели никуда из матице Србије.

Никад и нигде у свету, у историкји човечанства и цивилизације није се десило да једна земља предаје другој недржави, и земљи,  своју територију са све становништвом и поред знања да свој народ, Србе,  такво терање директо наводи на огањ и мач највећем непријатељу у историји Срба и Србије, Албанцима.

Николићу, Дачићу и Вучићу још није касно да се оканите  и одрекнете Бриселског споразума , Уставни суд Србије нека каже своју реч, још није касно од толике журбе у бунар ЕУ, у бунар колонијалиста, у бунар где ће Србија и српски народ бити само робови и ништа више и ништа друго.

А зло ће бити сутра  највеће када  ће Албанци убијати Србе што неће у војне структуре војног савеза Албаније и ткзв. независног Косова, или пак да се деси, не дај Боже,  да Срби почну да пуцају у своју браћу Србе у Србији, Грке у Грчкој, Македонце у Македонији и Црногорце у Црној Гори у остварењу фашистичке Велике Албаније . Темељ том злу дају директно Николић, Дачић и Вучић! Нељуди без памети ! Брука и срамота!

Зоран ВЛАШКОВИЋ