Помозимо самохраној мајци Александри да јој врате одузету децу

majka i dete

Александра, самохрана мајка из Београда са двогодишњим дететом, вишеструка жртва породичког насиља, проживљава драматично тешке дане, раздвојена од троје своје деце које јој је Центар за социјални рад одузео и дао у хранитељску породицу.

Живела је у браку са супругом алкохоличарем и насилником, трпећи физичко и психичко малтретирање, чији врхунац је наступио када је са четвртим дететом била у четвртом месецу трудноће. Тада ју је бивши супруг брутално претукао и непосредно после тога напустио породицу. Остала је без средстава за живот и бригу о деци, због неплаћене станарине бивши станодавац ју је истерао из стана. Пре две године одузето јој је троје деце, дечаци близанци и девојчица која је тада била беба, и то у режији бившег супруга. Он је Александру лажно пријавио Центру за социјални рад за занемаривање, из разлога што не жели да вакцинише децу и што их, наводно, не води на лекарске прегледе.

Иако је преживела бројна и велика искушења, Александра је чврсто решена да се бори за своју децу, да обезбеди услове (кућа) да она из хранитељских породица буду враћена у њено окриље. У том циљу она намерава да обезбеди средства за куповину куће, тренутно живи као подстанар са ћерком у веома лошим условима. Да би то било могуће, неопходна је помоћ приложника.

Позивамо све људе добре воље који су у могућности да се одазову, како би помогли самохраној мајци обремењеној животним недаћама и допринели да њена деца одрастају заједно у озрачју мајчинске љубави, макар и у веома скромним животним условима.

Број рачуна за прикупљање помоћи је:

ДИНАРСКИ- 200 117246655 02 Митровић Александра, Банка Поштанска штедионица.

ДЕВИЗНИ- 20011724666375 Митровић Александра, Банка Поштанска штедионица.

Контакт телефон самохране мајке: 067/7186542