БРАВО ЂОРЂЕ, ЉУДИНО СА КОСОВА!

djordje

Чим је узео у руке вредан спортски „трофеј“ који припада једном од најбољих фудбалера на свету, одмах је знао шта ће с тим – да помогне болесном малишану. Одлучио је да сав новац од продаје да малом Гаврилу коме је новац потребан за лечење.

Ово је Ђорђе Вукићевић, младић пореклом из Лепосавића са севера Косова и Метохије.Ђорђе ради као ватрогасац у Београду и игром случаја је управо он био тај који је први узео Роналдову капитенску траку са терена.Могао је да је прода и узме новац за себе (цифра на Лимунду је већ прешла невероватних 6 милиона динара, фудбалски фанатици се утркују за овај сувенир).

Чим је узео у руке вредан спортски “трофеј” који припада једном од најбољих фудбалера на свету, одмах је знао шта ће с тим – да помогне болесном малишану.Одлучио је да сав новац од продаје да малом Гаврилу коме је новац потребан за лечење.

Гаврило Ђорђевић је петомесечна беба. Дијагностикована му је ретка и смртоносна болест СМА тип 1, а једини лек који би могао да помогне је вредан више милиона евра.Иначе, Ђорђе је отац двогодишњег дечака и поведен тиме да нема ничег лепшег када је дете живо и здраво, нада се да ће се Гаврило излечити и имати срећно детињство.

Браво, Ђорђе !

Бог те благословио!

Извор:
ИФН