Поздрављамо вас испред родољубивих Срба са Косова и Метохије

otadzbinaДрага браћо и сестре,
Поздрављамо вас испред родољубивих Срба са Косова и Метохије, који предани и издани полако тону у ,,Велику Албанију,,! Издајнички режим у Београду и његови полтрони у јужној србској покрајини уништавају Србију и одричу се свете србске земље. Поништавају 14 година борбе србског народа за опстанак и останак у склопу Републике Србије. Нису нам могли ништа ни НАТО, ни КФОР, ни ЕУЛЕКС, ни КПС ни КБС, али нас уништише наши изроди. Предходни режим је преко Борка Стефановића почео велеиздајничке преговоре о поништењу Србије на Косову, а сада тај процес завршавају Томислав Николић, Алексанадар Вучић, Ивица Дачић, Млађан Динкић, Александар Вулин и њихови послушници на КиМ. Водили су преговоре на погрешан начин, на погрешном мјесту и са погрешнима, а сада су договорили гашење Србије. Умјесто да бране Србе и Србију они помажу терористима да заживи њихова квазидржава на србској територији. Настаје још једна шиптарска вјештачка држава на србској земљи.
Залуђују нас са фингирањем патриотизма и обесмишљавањем одбране док врше велеиздају. Режим је на све пристао и налази начине како то да спроведе. Најновија замка је референдум који је непотребан, јер они су већ у Влади прихватили споразум о издаји и формирали Тим за спровођење споразума, који већ ради. Покушавају подвалама,обманама и лажима да угурају народ у издају и тако скину кривицу са себе. РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ БИО 1389. НА ВИДОВДАН. Немамо ми шта ту сада да гласамо. Наши славни преци су изабрали Косово умјесто Европе. Ради наших потомака не смијемо пристати на издају. Додуше сила Бога не моли, али ни Бог силу не воли.
Једини начин је протест до рушења антисрбског режима у Београду.Потом формирање владе националног спаса која би се борила за слободу Косова,Крајине, Црне Горе,Босне,Херцеговине и Вардарске Македоније!
Браћо Србски Спартанци, хвала вам што данас браните образ србске Црне Горе. Браћо Црногорци-елитни Срби, Душанови витезови, браниоци части Црне Горе! Није Црна Гора признала шиптарске сепаратисте, то је урадио ненародни режим. Исти онај који има своје представнике и у Београду и у Бањалуци.У Црној Гори такође убијају србство и тешко је бити Србин, можда и најтеже. Ипак у свему томе постоји отпор јуначких спартанац.Остаће вјечно упамћени витезови небеске Србије Душко Јовановић, Саша Пејановић и многи други. Нека знају издајници да Срба још има и да се неће смирити док се не ослободе уз Божију помоћ и подршку велике Русије.
Црна Гора је настала на Лазаревом завјету, Косовској легенди и на миту Обилића.Цијела историја Црне Горе је историја освете и посвете Косову. Сви велики Црногорци су највећи Срби.
Хвала вам на подршци и на исказаној храбрости. Молимо вас не насједајте на подвале режима о скупљању хуманитарне помоћи и о залетању на КиМ.Нису Срби на КиМ биједници ,него народ који нестаје. ПРОТЕСТИ су непходни, нарочито у Београду, али су веома значајни и у Подгорици и Бањалуци.
Живјели. Србска Црна Гора побиједити мора.
Живјела права Црна Гора.
Живјела слободна Србија.

26. 4. 2013. Год. Н.П. ,,Отаџбина,,
Косовска Митровица Игор Војиновић