Поштована БРАЋО, Срби из Црне Горе!

kosovo srceСазнавши да “ Србска Листа“ у Црној Гори и њен председник Добрило Дедејић планирају протест испред амбасаде Србије у Подгорици повдом издаје коју званична власт у Србији спроводи према србском народу на Косову и Метохији, ми Срби са Косова и Метохије који још стојимо на бранику Отаџбине, неизмерно смо срећни због чињенице да у србском народу још има часних и поштених Срба који ће подићи глас против издаје државних и националних интереса.
Издаја коју спроводи актуелни режим из Београда није усмерена само против народа на Косову и Метохији, него је усмерена против свих вредности на којима почива србско друштво. Са протестом који планирате да одржите испред амбасаде Србије у Подгорици ви показујете свеколиком србству да сте разумели о коликој се опасности ради када је у питању опстанак србског бића.
Србска Православно-Светосавска свест је створена на Косову и Метохији. Расадник из кога је србство подарило “небесима“ многобројне Свете Оце налази се на Косову и Метохији. Извор вода којом ми Срби можемо угасити жеђ у овој пустињи човечанској налази се на Косовско-Метохијском извору. Срце Србиново куца на Косову и Метохији. Косово и Метохија су срце које упумпава крв осталим органима србског бића. Косово и Метохија су срце а остале србске земље су мозак, очи, ноге и руке које чине једно тело, једно биће,  Србско биће.
Ви сте то, драга браћо, Срби Црне Горе схватили. Разумели сте да је издајом Косова и Метохије угрожен сваки Србин ма где он живео. Разумели сте да ако срце престане да куца умире цело србско биће.
Зато браћо наша драга, имате нашу најискренију подршку. Ви сте дигли глас против безумља,глас против самоубиства којем стреми издајнички србски режим из Београда.Ви сте овим чином показали да у овом тренутку представљате мозак, очи, ноге и руке србског бића, јер сте будни док већина Срба данас спава и брине само о својим личним и приземним потребама. Зато браћо наша нека би нам свима Господ Бог подарио да издржимо у мукама и невољама које нам приређују србски непријатељи и неки бивши Срби и да на крају победимо у нашој борби за очување идентитета, народа и државе. Ми нисмо сами. Господ Бог је са нама а то се до сада показало као пресудно у свим биткама које смо водили ротив наших непријатеља. Са Божјом милости и уз благослов вишњи ми ћемо поново победити.

БРАЋО ХВАЛА ВАМ!

У Зубином Потпку Потпредседник СНО “СРБИ НА ОКУП“
26.04.2013 године Саша Касаловић