Американац Кајл Скот, амбасадор из Вашингтона у Београду – Највећи увезени живи европски фашиста !

Image result for кајл скот

Пише :  Зоран Влашковић

 

Скот крши и пљује Повељу ОУН, Р -1244, Хелсиншки договор, сва начела ОЕБС-а,  Бандитерову комисију, суверену државу Србију

Амбасадор САД Кајл Скот је изјавио, 15. октобра у Београду ,  да „косовска влада није такозвана већ Влада Косова, које је независна и суверена земље, са својим изабраним представницима“.

Скот је тако одговорио у Влади Србије на питање новинара колико има наде за мир када се стално врши притисак на Србију за разговоре са „тзв. владом Косова у којој седи пола људи који имају криминалне досијее или су пред судским гоњењем“.

Овим изговором Скот је потврдио  чињенично да је у овом тренутку  највећи увезени живи европски фашиста! Човек који  је против цивиулизације, човечанства,  демократије, човек који гази, пљује, крши… међународне споразуме, уставе суверених земаља, одредбе ОЕБС- а, начела ОУН, Р – 1244, Бандитерову комисију….. 

Нека одговори доказани увезени, бр. 1, европски фашиста  Кајл Скот,  зашто не поштује Хелсиншки договор, Хелсиншка декларација или како га још зову Завршни акт из Хелсинкија,који је  дипломантски споразум, ког су 1. аугуста 1975у финском Хелсинкију потписали највиши представници свих европских држава (осим Албаније, која га је ратифицирала тек у септембру 1991), те уз њих и представници Сједињених Америчких Држава и Канаде.

Хелсиншким договором је призната неповредивост граница након Другог свјетског рата у Европи, а 35 држава потписница се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе те да ће сурађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима.

Скоту одговори зашто пљујеш Хелсиншки договор ? Кршење овог договора  је фашизам лично од тебе !

Скоту, Повеља УН забрањује „претњу или употребу силе против територијалног интегритета или политичке независности било које државе“.

СБ ОУН је донео Р -1244 , по којој је Косово и Метохија  под суверенитетом Србије. Ви то хитлеровски, фашистттички пљујете и газите ! Не поштујете највишу правну организацију у свету.

Ви овде Скоту  не поштујуте суверену државу Србију, коју сте бомбардовали, кршењем Повеље ОУН СБ, већ на њеној територији формирате такозвану државу Косово и убацујете илиегално такозване  амбасадоре!

Ниједно начело ОЕБС- а ,  која су заснована на Декалогу Хелсиншког споразума,  Скоту ви не поштујете већ  газите, пљујете и кршите.

Кајл Скоту, Србија је у чланство ОУН примљена, 1. новембра 2000. године,  као посебна држава  у АВНОЈ – евским границама и то по америчкој препоруци. Чак је Стејт депертмент званично захтевао од Србије  да она у свом писменом захтеву за пријем  у ОУН нагласи да Уједињеним нацијама приступа у АВНОЈ- евским границама, по препоруции Бандитерове комисије.

Бадинтерова комисија је 1991. gодине  поставила  као основ за осамостаљење југословенских република , принцим авнојевских унутрашњих граница.

Кајл Скоту  на свим светски универзитетима се учи, а тако је и на Харварду, Колумбија Универзитету…. да је  насиље, било да је оно правно или физичко, институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код  фашизма.  Ви сте  оригиналан пример тог фашизма у Србији и Европи јер кршите и пљујете Повељу ОУН, Р -1244, Хелсиншки договор, сва начела ОЕБС-а,  Бандитерову комисију, суверену државу Србију.

Одговорите  зашто сте толики фашиста, зашто пљујете и газите  једну суверену земљу – Србију, зашто пљујете  цивилизацију, човечанство, демократију….

Одговори Кајл Скоту, фашисто, хитлеровцу  !