Опран пут преко бране  Газиводе где је  ходала  сатана

Само  дан после,  када је такозвани председник, такозваног Косова, Хашим Тачи,  обишао језеро Газиводе у општини Зубин Поток на северозападу Косова и Метохије 29. септембра,  радници “Сунца“   су у недељу, 30. септембра, цистерном и детерџентом опрали пут преко бране Газиводе којим је једном деоницом прошао Тачи.

Image result for пут на газиводама

-Морали смо да оперемо пут  преко  бране Газиводе којим  је  прошао нечовек, терориста, сатана и такозвани председник такозваног Косова  Хашим Тачи са  својим терористима као обезбеђењем.  Гарантовано смо спрали све са пута , сву рђу и прљавштину  што је остао за собом  Тачи. Сва срећа да се није окупао у језеру јер морали би да отустимо сву воду језера  коју би  загадио – каже  управник “Сунца“  Мирко  Уснић.

 Радници су читав  сат прали деоицу пута преко бране  Газиводе и за то утрошили чак  осам тона воде и  шест килограма детерџента.

Занимљиво је да  се  Владо  Шестић  из Зубиног Потока када је видео да  радници перу пут, како би спрали прљавштину коју је оставио Тачи на брани  са својима из Приштине,  вратио  у Зубин Поток и шесторици радника “Сунца“ који су прали пут, донео ручак.

 

Зоран Влашковић