Евроунијате и екуменисти заједно нападају др Јовану

Др Јована Стојковић, мајка храброст, симбол је борбе за слободу, правду и истину. Својим храбрим и аргументованим јавним наступима, којe краси искреност и велика љубав, освојила је не само Србију, него и читав регион. Због своје храбре, мудре и одлучне борбе за традиционалну породицу, њену самосталност и хришћанско утемељење, дуже време је на мети организоване хајке коју су покренули фармакомафија и колонијална евроунијатска управа.

Тој невиђеној пропаганди, која обилује и отвореним претњама, при чему није дозвољено да се чује другачије мишљење, придружили су се и они који покушавају да направе цркву по устројству сатанског пројекта ,,Нови светски поредак“, екуменисти у СПЦ. По налогу заговорника присилне вакцинације Иринеј Гавриловић, који се због екуменистичког безакоња више не препознаје као патријарх СПЦ, већ само као номинално главнокомандујући Београдске патријаршије, изјавио је: “Став Цркве је да деца треба да буду вакцинисана…“[1] Подржао је присилну вакцинацију, без обзира што су реномирани стручњаци установили да се у проблематичним вакцинама налази делови фетуса детета убијеног у мајчиној утроби, а истовремено ниједном речју није осудио отимање деце, наметање идеологије хомосексуализма и уништење православне породице. Да би оправдали својe издајничке поступке, екуменисти су се придружили намери да се др Јована стави на стуб срама.[2] Ти лицемери у мантијама раде као и њихови учитељи језуити, прикривено да се народ не досети.

Untitled

Јединствени у издаји Бога и рода.

 

С друге стране др Јована, на изглед нежна и крхка жена, истовремено неустрашива и борбена као некада Милунка Савић (само без пушке) кренула је у борбу потпуно свесна опасности, тешких искушења, скоро непремостивих препрека, држећи се Његошевих речи, које су нашем народу давале подстицај за велике победе: “Нека буде, што не може бити“. Она је потпуно свесна да је једини прави пут да се сачувамо од пропасти коју су нам одредили светски моћници одбрана традиционалне породице отвореним и одлучним супростављањем колонијалној евроунијатској управи. Без обзира на последице које могу настати по њену породицу, посао, каријеру, она показује невиђену одлучност, знајући да пре или касније свима нама следи исти крај – статус обичног роба. Отвореног је срца и нема предрасуде, због чега пружа руку свима који су искрени, односно чије речи подражавају дела. Зато не треба нико да буде изненађен што је др Јована гостовала на великом молитвеном сабору Епархије рашко призренске у егзилу, јер је препознала прогнане истине и правде ради.

11 (1)

Др Јована на сабору Епархије рашко призренске у егзилу:

“Задовољство ми је што сам међу онима који су прогнани истине ради“

 

За све оно што је досад учинила, она је потпуно оправдала поверење великог броја људи којима је стало до своје деце, породица и будућности са надом. Али, да ли смо ми оправдали њено поверење? Она заједно са својим супругом др Владимиром и непосредним саборцима, чини све што може у тој неравноправној борби, али без наше помоћи неће моћи да савлада евроунијатску звер. Њој нису потребни наши лајкови, хвалоспеви, тапшање по рамену, већ конкретна подршка. Немојмо бити лицемери, па да врхунац наше борбе буде сликање са др Јованом и објављивање на фејсбуку!  Ако имамо савести, ми ћемо стати уз њу као што је то био случај на забрањеном сверодитељском протесту 19. маја.

Мајке србске, зар ћете бити само пасивни посматрачи борбе коју једна жена без страха и компромиса  води за вашу децу и породице! Очеви, зар вас није стид, да једна жена води ваше битке, док стојите по страни и навијате! Патриоте, зар вам треба посебан позив да се придружите заједничкој борби, у којој је у овом тренутку испред свих мајка храброст др Јована Стојковић! Узнесимо молитве Господу и Небеској Србији, за своје породице и породицу др Јоване, станимо уз њу и тако се може поново догодити народ зрео и способан да се избори за своју слободу!

Нека Господ духовно и телесно укрепи др Јовану да до краја изнесе крст који је понела, а народ србски уразуми да одбаци екуменистичко-глобалистичке лажи и схвати да се слобода једино борбом може добити.

 

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

 

Дана 05.06.2018. Лета Господњег.

Грешни раб Божији

Горан Живковић

 

[1] https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3024857/patrijarh-irinej-decu-vakcinisati-roditelje-informisati-spc-nije-protiv-transplantacije-pod-odredjenim-uslovima

[2]Сраман текст пун лажи којима се екуменисти обрачунавају са својим противницима: https://www.blic.rs/vesti/drustvo/snage-bezumlja-ko-su-vode-antivakcinasa-i-raspopa-vladika-krao-novac-za-kosovo-mati/1p45vd9