ЕПИЛОГ „МЕРДИТА“: „Десничарске организације“ до гуше сте се уваљали у СНС блато!

Одржавањем фестивала „Мердита“ Србија је доживела још једно понижење у свом дворишту. Државни врх је имао неколико разлога да забрани срамни фестивал, првенствено због узнемиравања јавности промоцијом „УЧКА“ терориста.

Да се на пример промовисао „ИСИЛ“ у Француској или Немачкој, тешко да би тамошње власто дозволиле сличне „фестивале“. Уместо забране, режим се одлучио да преко својих сателита прикаже прастару представу „леба и игара“и то баш у тренутку када Шиптари на Космету масовно тероришу преостали наш народ.

Дамњан Кнежевић је један од покретача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”

Две недеље Српска радикална странке, Заветници, „алтернативе, „деснице“ и разноразни „фронтови“ најављују велике демонстрације због више него непријатељског фестивала, који промовише терорист

Као један од организатора бунта против издаје Косова и Метохије добио сам много позива са питањем да ли учествујемо у „демонстрацијама“ против фестивала „Мердита“.

Ове године смо изводили неколико хиљада људи на више протеста, против давања столице Шиптарима у УН и сарадње режима са терористоима из Приштине. Oд нас се и очекивало на неки начин да позовемо људе на протест. Међутим, увидевши ко је све организатор (уједињеног) протеста и на који начин недељама најављују догађај, по некој логици наше је било да дођемо као и остали и да протестујемо. Што смо и урадили.

Дан уочи протеста на позив да ли долазимо, одговорио сам: „долазимо као и остали народ, видимо да има ко да се бави организацијом бунта против фестивала. Ми змију бијемо у главу,нажалост немамо времена да се бавимо изметом који она оставља иза себе. Сорошеве НВО организације су срамота за нашу нацију,али оне нас не представљају у међународној политици, него Вучић који седи са тим истим Сорошем и у име свих нас издаје Космет-Србију“.

Заиста сам са саборцима био на протесту и оно што смо видели је личило на брлог од двадесетак активиста неколико организација и тридесетак грађана. Такође, са друге стране улице „војвода“ Шешељ је довео 150 људи. За две недеље најављивања – сложићете се мало,али то је њихова реалност.

На наше повике зашто се не обрате Вучићу, који у току одигравања фестивала покушава народу да прода причу како давање столице шиптарским терористима у УН није национална издаја – појединци покуњено одлазе, други причају о Тадићу и предходним издајницима. Све у свему, свесно или несвесно, до гуше су се уваљали у СНС блато и раде за интересе режима!

„Мердита“ ће проћи у четири зида овај пут,али издаја Космета без улице и пада система никада. То је наш циљ и наша борба. Свиње нек се ваљају у брлогу,док још могу.

Вучић тражи подршку свих могућих „елита“ и преко референдума подршку народа како не би био сам у издаји. Народна воља се у овом систему само може исказати на уличним протестима. Ми смо повели овај бунт и изводили хиљаде људи,не зато што смо лепши и паметнији, него зато што се нисмо продали.

Више нисмо сами као омладина, ту су Војни и Полицијски синдикати,Родитељски покрет,интелектуалци, представници дијаспоре,алтернативни медији,јунаци из предходних ратова и све нас је више. Биће десетине, па стотине хиљада људи на улици,ланчана реакција на коју неће имати кантролу. Косово и Метохија мора остати Србија ! Браћо и сестре видимо се на ускоро на улици!

 

 

Извор: Србин.инфо