САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О НАВОДНОЈ ПРЕСУДИ ТРОВАЧИМА СРБИЈЕ КОЈИ СУ УВОЗИЛИ И ЗАКОПАВАЛИ ОТРОВ ПО СРБИЈИ

  • ЕКСПРЕСНИ ИСТРАЖНИ ПОСТУПАК, ЕКСПРЕСНО СУЂЕЊЕ ПРЕД НЕПОЗНАТИМ СУДОМ, НЕПОЗНАТА ИМЕНА ОСУЂЕНИХ, ЕКСПРЕСНА ПРЕВАРА ЈАВНОСТИ ДА БИ СЕ САКРИЛА ЧИЊЕНИЦА ДА ВЛАДА СРБИЈЕ ДОЗВОЉАВА УВОЗ ОПАСНИХ ХЕМИКАЛИЈА.
  • БИА (ДРЖАВНА БЕЗБЕДНОСТ) ШТИТИ УВОЗНИКЕ хемијских ОТРОВА ИЗ НЕМАЧКЕ!

Јавност Србије је преко јавне куће РТС славодобитно обавештена да су виновници увоза и закопавања опасног хемијског отпада откривеног у околини Обреновца, Новог Сада, Апатина и других места осуђени и да су добили  вишегодишње затворске казне. Али, оно што смрди у овој информацији, не само по њеном извору (РТС), него и због изостанка праве информације; ко је осуђен, због чега је осуђен, пред којим судом је осуђен, када је осуђен, ко су увозници отрова због чега су власници земљишта где су закопали отров осуђени, ко је дозволио увоз опасног хемијског отрова у Србију, ко је био судија који је председавао судским већем!? Ништа од тога није наведено! Када се томе дода више него експресни истражни поступак незабележен у нашој судској пракси, још брже суђење незабележене брзине у историји српског правосуђа, онда и последњем слепцу мора бити јасно да је појео вук магарца и да се тровачи Србског народа штите од стране режима и да је ова наведена информација о наводној пресуди тровачима Србије и Србског народа у потпуности лажна.

Грађани Србије морају коначно прихватити истину коју им говорим више од десет година износећи материјалне доказе да је Србија од стране Немачке, наших вековних злотвора, одређена за европску депонију опасног хемијског и нуклеарног отпада због чега се поново насрће на Фрушку гору чији су подземни тунели и хангари одређени да буду нуклеарна депонија Европе. То смо стављањем главе у торбу једном већ спречили, поново би могли само уз помоћ народа, сами више не можемо, ма колико се трудили. О наведеној тврдњи несумњиво говори записник о завери против Србског народа са завереничког састанка одржаног у Министарству заштите животне средине(!) уз присуство дипломатских представника немачке  амбасаде у Београду, председника Привредне коморе Немачке у Београду, извозника опасног хемијског отпада из Немачке, увозника опасног хемијског отпада у Србију несрбске националности и шефа одељења за хемијске отрове наведеног министарства. Пуна два и по сата наведени завереници су тражили могућност како да заобиђу блокаду коју им је наметнула Еко-правна заштита пријавама надлежним органима штитећи угрожене грађане од нелегалног хемијског погона отвореног на законом забрањеном месту у првој урбаној зони Новог Сада, другог града по величини у Србији! Нема куће у суседству тог хемијског погона из које неко није умро или оболео од малигног обољења! Онда су немачки представници наложили представницима министарства (заштите животне средине) да покрену иницијативу измене закона о увозу опасних хемијских једињења у коме више неће бити одреднице ,,опасан,, хемијски отров. Тако је и било, закон је промењен и увоз отрова у Србију је настављен, а све пријаве и поступци  инспекцијским и судским органима против увозника и тровача су одбачене. Педантни немци су водили записник о завери, а када га је Еколошки покрет обелоданио и његов факсимил објавио у часопису Таблоид, уследила је одмазда и хајка. Двоје одговорних лица Еколошког покрета су до сада преко 50 (педесет) пута саслушавани у полицији или им је полиција долазила у стан или кућу на основу лажних пријава тровача. Суди им се на основу непостојећег кривичног дела давно избрисаног из Кривичног закона Србије (деликта мишљења), кажњавају се као и Еколошки покрет на енормне новчане казне за непостојеће кривично дело само да би их економски угрозили и скинули са друштвене сцене, док покушаје ликвидације више и не броје. За сценарио скидања са друштвене сцене режим је већ нашао људске отпаднике који су незаконито регистровали нови Еколошки покрет, под именом Нови Сад, за разлику од постојећег Новог Сада кога су избацили из пословног простора који је користио 28 година и то пре коначне одлуке суда! Сада се само вреба прилика да се уклоне челни људе Еколошког покрета Новог Сада да би присвојили и целокупну 28-годишњу историју и резултате најуспешније еколошке организације у Европи.

Резултат слика за опасни хемијски отпад

Када су откривене прве количине закопаног хемијског отпада увезеног из Немачке, лично сам послао допис у БИА (државну безбедност) и тражио да ме саслушају ако желе да дођу до имена увозника опасног хемијског отпада. После више од два месеца позвао ме је инспектор БИА Славиша Михајловић да дођем сутра дан код њих на саслушање. Одбио сам, јер ми се пензија годинама одузима из наведених разлога и понудио им се да ме (бесплатно) приведу; возом, колима, како год желе. Одбили су и после неког већања или наредбе, позвали су ме поново и рекли да ће они доћи у Нови Сад да ме саслушају у полицији.

Како онда, тако и данас, прошло је више од два месеца и они се више не јављају, рекло би се да их тровање грађана Србије више не интересује.

Можда би их и интересовало да им није НАРЕЂЕНО да се не мешају у свој посао и да штите увозника опасних хемијских једињења и тровача грађана Новог Сада и Србије. Полиција Новог Сада је у праву када су се извињавали пред саслушаваним челницима Еколошког покрета Новог Сада да им је тако наређено и да тровача штити неко из БИА!

Ми смо окупирани, нас је режим издао, нас трују и убијају на све могуће начине! Србију претварају у Европску депонију хемијског и нуклеарног отпада, нас расељавају по Европи, а Србију пуне мигрантима.

Зар заиста мисле да ће моћи тако довека!?

Никола Алексић, директор, с.р.

 

 

Извор: ЦАРСА