ПОДРШКА Србском председничком кандидату Добрилу Дедеићу за председника Црне Горе

Dobrilo

Узимајући у обзир веома тешку ситуацију по србски народ у данашњој Црној Гори и ставове свих предсједничких кандидата, намеће се једино исправна одлука да се подржи брат у Христу Добрило Дедеић за задњег председника ,,независне,, Црне Горе.

Отворене душе и из срца подржавамо председничку кандидатуру брата Добрила, јер је једини од политичких фактора у Црној Гори био против велеиздајничког Бриселског споразума, као и против изласка Срба на шиптарске изборе и интегрисања у тзв. лажну државу  ,,Косово,,! Такође је Србска Листа Црне Горе предвођена Добрилом Дедеићем била и остала против подвале зване “референдум око Косова и Метохије“ , јер Дедеић зна да је о Косову и Метохији РЕФЕРЕНДУМ ОДРЖАН 1389. НА ВИДОВДАН, као и што зна да је Црна Гора настала на том Видовдану, Лазаревом завету, Косовском Јеванђељу и Милошевом јунаштву.

Добрило Дедеић заступа искључиво интересе србског народа у Црној Гори. Залаже се за ослобођење Црне Горе од  Монтенегра, поништење признавања такозване независности ,,Косове,, напуштање НАТО пакта  и одбацивање ЕУ, као и  за што тјесније везе будуће слободне Црне Горе са Русијом. Због свега тога и његове искрене намјере да ослободи Србе у Црној Гори дајемо му највећу могућу подршку.

http://www.facebook.com/srbinaokup.info/videos/1709750092418069/?t=17

 

Како радили , тако нам Бог помогао.

Догодине у Призрену.

СНО ,,Срби на окуп,,

  1. 3. 2018. год.

Косовска Митровица