Фукаре и фукарлук…

У овим данима када смо сведоци утркивања ко ће више издати отаџбину, веру и сваку врлину која човека чини човеком и разликује га од животиња, нама који се са том издајом не слажемо не остаје ништа друго него да такав развој догађаја уредно евидентирамо и архивирамо!

Једноставно, немогуће је променити ово што се догађа јер је количина издаје свега поменутог код Срба попримила особине „цунамија” који носи све пред собом и иза себе оставља само пустош и ужас. Управо зато, поред свих мојих досадашњих сведочења о ужасу издаје која се догађа овде на Косову и Метохији, желим да додам и упишем у архиву још једну издају која је по својој садржини толико одвратна а опет толико савршено описује ужасно стање свести неких људи који се у овом одсудном историјском тренутку по Србију и србски народ упорно нуде као персоне које би да одлучују о нашим животима.

Да објасним о чему се ради.

Јуче је Косовској Митровици одржан, ајде да га тако назовемо, „састанак“ представника „српске листе” из десет општина са КиМ, који, како рекоше, чине већину са српским становништвом у својим општинама, како би дали рок од две-три недеље Приштини да прихвати своју НЕЗАВИСНОСТ тако што ће прихватити ЗСО по Бриселском споразуму, или ће у противном поменути „скуп СНС интелектуалаца из српске листе” то учинити уместо њих!

О томе да се све одвија по „вођиној” режији, где овај „скуп СНС интелектуалаца из српске листе“ амнестира „вођу” од историјске одговорности за ВЕЛЕИЗДАЈУ КиМ и сваљује је на леђа народа са КиМ, овога пута нећу да говорим јер сам по том питању много пута до сада говорио, већ желим да вам скренем пажњу на један толико одвратан догађај због кога се човек заиста згрози знајући да је свој живот и све оно што нам је он режирао овде на КиМ делио са таквим ништавилима!

Значи, јуче су се на том састанку између осталих „СНС интелектуалаца из српске листе” појавили и изроди Драгиша Миловић и Ксенија Божовић, који су само до пре неки дан оптуживали поменуте „интелектуалце” да су, ако ништа друго, а оно бар нацртали мету на леђима Оливера Ивановића, како би пред камерама ТВ Мост пружили пуну подршку поменутом скупу „интелектуалаца” око формирања ЗСО по Уставу „Косове” а не одступајући од Бриселског споразума. Том приликом су поздравили поменути скуп и позвали на „НАРОДНО ЈЕДИНСТВО” са онима који су цртали мету на леђима Оливера Ивановића!

И са овим завршавам! Не могу да наставим даље са писањем јер сам поражен чињеницом да постоје људи који могу бити гори и од оних најгорих какви јесу поменути „интелектуалци српске листе из СНС-а”!

Никада се нисам слагао са оним што је Оливер Ивановић радио и сматрам да је био весник издаје србства на КиМ, али ово што су поменути безобразници и изроди урадили јуче, убијајући по други пут човека који им је до скоро био лидер, узор и човек кога су поштовали и са њим сарађивали, је нешто што се не може категорисати ни као лицемерје!

Ето драга браћо и сестре, ми данас живимо живот поред оваквих непоменика!

Пише: Саша Касаловић

*

Извор: СРБски ФБРепортер