ПОДРШКА

protest u bgГоспод нека укрепи све оне који родољубља ради одстојавају своју верност Српском народу, Србији, Светињи Косова и Метохија, и Православном моралном закону Српског народа који је најбоље изражен кроз Косовски Завет Св.Цара Лазара. Све оне који бдију по хладноћи и киши да би сачували Свету Српску Земљу у саставу Србије, Господ нека награди.

Да им дометне снаге и духовне топлине, и храбрости и самопожртвованости, да одстоје ова 3 дана на Србоспасајућим барикадама у центру Београда, где је и некад била граница са Аустро-Угарском, са Царствима Западне „културе“ и Западних религија, и мерила вредности.

Св.Старац Тадеј је на питање шта ће бити ако Влада потпише издају, одговорио: „Ветар дува, папир носи…“- значи то неће имати важност, нити ће народ на то пристати. И говорио је да ће Запад вршити притисак, али да Срби не смеју никако то да потпишу, да не смеју да сами пристану на то да предају своју територију.

Грех је велики и све ово што је до сад предато Западу, што су продате оранице, фабрике, фирме, и што Србин треба да буде роб и кмет на сопственој земљи, коју су му политичари продали Западнима. Земља није власништво Владе. Они су само изабрани да на краћи период владају, али без права власништва и личног располагања по сопственом нахођењу.

Бог да поживи сав свестан и храбар, родољубив народ, који не дозвољава да се расточи оно што смо од Бога добили, и искупили и осветили жртвом Светих предака. Она Косовска поља зраче Светињом и силом молитве побијених Светих Мученика.

И сва Српска земља је освећена многовековним страдањима од стране разних неправославних завојевача.

Важно је да народ искаже своју вољу и овим безоружним протестом, кад већ не може војском, која је скоро укинута.

Важно је да неко у лице каже Нато-у и Еу-и да ми НЕЋЕМО и НЕ ЖЕЛИМО У ЊИХ. ДА НАМ НЕ ТРЕБАЈУ.

Само што је овде по принципу: „Пустио бих ја њега, ал’ неће он мене.“

Ми њих нећемо, али они су ти који нас неће да пусте на миру. Они су се острвили као лешинари. Али су заборавили оно: „Ал’ не рече Туре: Ако Бог да“. Заборавили су на Бога и Божју силу, која помаже Српском народу, као некад добром Давиду са праћком – против злог горостаса Голијата.

Сила Божија домеће снаге Православним Србима да све издрже, „Јер је јачи Онај Који је у нама, од оног који је против нас.“

То увек имајте на уму, браћо и сестре, који браните своју Српску Земљу. Да не поклекне нога Ваша.

„Ако је Бог с нама, ко ће против нас.“

Родољуб