Народе србски, јуче се пред нашим очима одиграо нови геноцид над већ убијенима у Јасеновцу

Ето, сазнали смо и то зашто је било потребно организовати изложбу о Јасеновцу у згради УН-а!

Када се полако одвоје сви чиниоци догађаја од одржавања изложбе о Јасеновцу у Њујорку, па закључно са посетом српске делегације Загребу и оним шта је све тамо речено и обећано Хрватској и Китаровићки од стране диктатора и НАТО управника Србије Аљека Муслију Вучића, може се доћи до следећег закључка:

Изложба о Јасеновцу је наручена и одобрена од стране битних светских играча не да би се исправила историјска неправда према жртвама усташког режима НДХ, већ да би данашњи хрватски режим био натеран да под хитно позове Вучића и „србијанске“ лезбократе на разговор у Загреб како би се отпочело са новим планом вођења српске политике из западних центара моћи, а све са идејом одвајања Србије од своје прошлости, своје историје, цивилизације и културе и разуме се од Русије!

Зашто то тврдим!?

Па, врло је једноставно:

1. Изложба о Јасеновцу не би могла бити презентована у Њујорку да то нису одобриле САД.

2. Не би било могуће натерати хрватско руководство да позове Вучића у вишедневну посету Хрватској и Загребу да није било уцењено даљим одржавањем изложбе по другим државама света, како су првобитно најавили да ће се догодити.

3. Србима и Хрватима не би било могуће наметнути теме које су отворене овом посетом Вучића Хрватској, ско се предходно не би издувао балон јада и очаја у међусобним односима који су оптерећени прошлошћу из 1941-45 и догађајима од 1992. до данас, што је једино било могуће учинити управо на начин како је то осмишљено а то је – да се Хрватима запрети обелодањивањем геноцидне прошлости од Јасеновца до последњег протеривања Срба из Хрватске и да им се истовремено да шлагворт да последњих дана, зарад мира у сопственој јавности, покрену лавину напада на Србе и Србију причама о некаквој агресији на њихову Хрватску и о плаћању штете у висини од 32 милијарде евра коју „агресорска Србија“ мора платити за своје „ратно иживљавање“ над сиротим Хрватима!

4. Једино тако је било могуће интернационализовати идеју Хрватске да се помере границе Хрватске ка унутрашњости Србије.

5. Створена је атмосфера преко потребног помирења!

Е сада, да видимо ко има интереса од свега што је овим сусретом обухваћено:

– Као представник Србије и србског народа, Вучић је експресно обећао да одустаје од даљег прозивања Хрватске и Хрвата за Јасеновац и за сваки други вид непријатељства који је почињен над србским народом, изјавивши у наше име да, „што се Србије тиче, она истог тренутка престаје са оптужбама без обзира дали ће то исто учинити у Хрватској“.

– Одмах за Вучићем огласила се Г-17 старлета Зорана Михајловић и наредила Србима да морају заборавити прошлост и окренути се сарадњи са Хрватима! Наочиглед целе Србије и свих Срба догодило се да је Колинда Китаровић изјавила да се о тешким темама из прошлости неће разговарати, а са друге стране имали смо прилике да чујемо већ поменуте ставове Вучића и Михајловићке.

– Вучић је позвао хрватске фирме да додатно наступе у Србији, као да није довољан досадашњи крајње негативни реципроцитет у којем хрватске фирме у Србији продају готово сваки свој производ на штету домаћег, србског произвођача, а да такву праксу није могуће спровести са нашим производима у Хрватској!

– Као и са питањем Косова и Метохије, Вучић је у Загребу пред међународним аудиторијумом поново изјавио да пристаје да разговара о промени граница Србије, овога пута по потраживању територија од стране Хрватске, што ће, како је рекао, бити договарано у наредне две године или ће о томе крајњи суд дати „наши пријатељи са запада“ у тзв. „међународној арбитражи“.

Напаћени, искоришћавани и понижавани народе србски, о свему овде изреченом можете имати свој суд на овакав или на неки другачији начин, можете се сложити или не са овом мојом анализом о томе како нас издајничка лезбократска власт континуирано понижава и уништава, али морате имати на уму oве чињенице које су се у јучерашњем дану догодиле наочиглед свих нас!

Све ово се догађа по жељи великих западних сила како би се смириле тензије између једне од чланица ЕУ (Хрватске) и Србије и да би се Србија приближила западу а одвојила од Русије. Заузврат, Србији се обећавају новоосмишљени пројекти обнове или изградње аутопутева, пруга и осталих инфрастуктурних објеката средствима ЕУ, које ће нам, како је обећала и као је то и најавила Колинда Грабар Китаровић, издејствовати хрватско „господарство“!

Не знам да ли је потребно да вам објашњавам да смо јуче од „српских“ властодржаца имали прилике да чујемо да они престају са помињањем геноцида почињеног над Србима у Јасеновцу и сваког другог злочина над нашим народом, без обзира да ли ће Хрватска учинити реципрочни корак!

Народе србски, јуче се пред нашим очима одиграо нови геноцид над већ убијенима у Јасеновцу тако што нам је, од стране председника Србије и његовог тима који је са собом повео у Загреб, јасно речено да се о жртвама у Јасеновцу више не сме говорити! Продао је жртве у наше име зарад умишљаја да је он заиста неко кога покварени запад и крволочна усташија поштују и цене!

И на крају, с обзиром да су се београдске лезбократе заветовале у Загребу на сарадњу са ЕУ и усташким загребачким клиром, добили смо недвосмислену поруку да ће будући политички курс тренутних „српских“ властодржаца ипак бити прикривено АНТИРУСКИ, јер ко заборави на своје жртве и приклони се џелату, тај негира своје страдање, а негирати страдање почињено од стране фашиста и фашизма,као идеологије која се управо повампирила, значи – одрећи се тековина слободарске борбе! Одрицање од борбе за слободу оног дела човечанства који слободи стреми значи одрећи се од њеног најистакнутијег представника а то су Русија и руски народ!

Срби, јесмо ли заиста спремни да и ово прогутамо!?

Пише: Саша Касаловић

*

Извор: СРБски ФБРепортер