Возачким дозволама одвозе Србе са КиМ у монструм “државу“, али и то се може избећи

Наставак понижења српске државе и народа корз промену возачке дозволе, још једна је овакве врсте представљена као нешто позитивно у медијима купљеним парама са Запада, па чак као успех.

Наиме, сепаратистички представници пара-система лажне државе са Косова и Метохије „дозволили су свим житељима Косова и Метохије добијање возачких дозвола без полагања испита, ако поседују српске возачке дозволе издате до 2016. године„. Ово је од намесника албансих сепаратиста оцењено као „веома важна одлука за Србе“.

Такозвани „заменик“ иначе илегалног „министра унутрашњих послова“ албанских сепаратиста, Милан Радојевић, за државну телевизију Србије, и то гостујући у Дневнику РТС-а, рекао је да је то „веома важна одлука за Србе на КиМ“.

Наводећи истинити податак да је слобода кретања за Србе на Косову и Метохији директно условљена тиме која лична документа поседују, он је намерно изоставио чињеницу да и без обзира на то, када се изузме путнички саобраћај, Срби немају никакву слободу кретања без обзира каква документа имају, јер су просто – Срби.

Игноришући тешку истину о положају Срба Радоњић свесно маскира чињеницу да је ово још један крупан корак ка асимилацији Срба у албански народ и његовом потпуном нестанку са Косова и Метохије. За наивне Радојевић тврди да ће документима лажне државе албанских сепаратиста „бити омогућено несметано кретање Срба на КиМ“ што је потуна неистина. Доказ за то су готово свакодневна хапшења Срба због којих се многи плаше да обиђу своја имања једном годишње па тек нема речи о слободи кретања, посебно то не важи за Србе јужно од Ибра који већ 18 година своје енклаве напуштају једино у крајњем случају, када то заиста морају. Разлог је непромењено стање у коме они бивају шиканирани, вређани, нападани, па и убијани иако све ређе али та опасност свакако није прошла.

Милан Радојевић, Србин у редовима албанских сепаратиста са Косова и Метохије.

Велика лаж у читавој овој причи јесте чињеница да макар Срби на северу покрајине нису били ограничени у свом кретању и могли су слободно да се крећу са документима које издаје њихова држава Република Србија. Прибављањем докумената сепаратистичког система на КиМ, са којима врло лако могу да се крећу и у остатку Србије, овдашњи Срби ће временом престати да прибављају документа која им њихова држава издаје будући да представљају дупло полагање возачког испита, самим тим и дуплог трошка, те ће углавном поседовати само документа сепаратистичке творевине.

На тај начин Срби ће бити постепено асимиловани и допринети сопственом нестанку било кроз административне процедуре које не препознају Србе као народ који на Косову и Метохији живи, већ као новоизмишљену „нацију Косовара“. Ништа мање притисак ће бити спорведен и кроз друге видове репресије у којима им ни та документа неће помоћи па ће бити на крају ипак принуђени да напусте Косово и Метохију. Начин постепеног прихватања квази-система албанских сепаратиста у очима јавности створиће слику прихватања те лажне „државе“ настале на српској крви и издаја ће бити потпуно заокружена.

Добро је то што је Радојевић указао да је овај процес заправо договорен и потписан у Бриселу те ће остати запамћено да су представници Владе Србије понајвише допринели томе.

Још прецизније ово је појаснио некадашњи члан странке Оливера Ивановића, Игор Симић, који је искористио прилику његовог боравка у затвору да „склизне“ у странку Александра Вучића и самим тим у „Српску листу“ створену са циљем легализације нове албанске „државе“ на територији Србије.
„Снажним залагањем српских посланика и заменика министра унутрашњих послова са Српске листе Милана Радојевића, успели смо да након две године омогућимо Србима да без полагања возачког испита стекну возачке дозволе косовских институција на основу српских возачких дозвола“, рекао је за Тањуг Симић, који је био у тиму за „решавање тог проблема“.

Овде се недвосмислено може закључити да су чланови „Српске листе“ коју је стварио Александар Вучић, директно одговорни за спровођење овог погубног потеза. Чак шта више, како Симић истиче, они су се за то „снажно заложили“.

Игор Симић, чија је странка „глас и лице Вучићево“ на КиМ.

Иако је држава Србија свом народу са Косова и Метохије онемогућила промену адресе боравка и тако их присислила да не напуштају Косово и Метохију коју режим Александра Вучића предаје сепаратистима да заокруже своју власт у целину у којој за Србе нема места, решење ипак постоји.  Довољно је пријавити се на адресу било које општине на територији централне Србије али привремено, што је још увек врло лако изводљиво и поступак може да се оконча у току једног радног дана, и на основу те нове адресе предати захтев за издавање нове возачке дозволе. На тај начин Срби ће избећи понижавање, избећи ће и да издају Косово и Метохију иако их власт и издајници на терену приморавају на то и остаће чисте и мирне савести јер их свакако на крају очекује иста судбина. 

Такође, уколико не желе или не могу да замене адресу, могуће је предати захтев за прибављање међународне возачке дозволе коју чак и албански сепаратисти морају да прихвате па им никаква документа шиптарских сепаратиста неће бити потребна а то ће истовремено бити јак доказ неприхватања наметнутог система на чијем се челу налазе ратни злочинци, некадашње убице из редова терористичке „УЋК“.

 

 

Извор: КМ Новине