Др Јована Стојковић на удару фармацеутског лобија!

Да ли живимо у слободном демократском друштву или се присилном вакцинацијом и суровим прогоном свих оних који мисле другачије, враћамо у мрачни средњи век, када је на сличан начин инквизиција прогањала неистомишљенике?

Савесни лекари и заступници необавезне вакцинације се проглашавају јеретицима и прети им се тужбама, отказима и одузимањем лиценце.

Др Јована Стојковић, присталица необавезне вакцинације, је у медијима грубо нападнута од фантомских удружења “Грађани против шарлатанства” и “Педијатрија заснована на доказима”, која чак и не постоје у регистру АПР-а.

Поред ње, нападнути су и др Мирољуб Петровић, др Маја Волк, новинарка Татјана Војтеховски и Јелена Карлеуша, само зато што су се усудили да другачије мисле од прописане догме.

Следећи корак ће вероватно бити реактивирање Голог Отока.

Лист Данас: Кривичне пријаве због ширења панике од вакцине

У благо речено шизофреним насловима, пише да су поднели кривичну пријаву, у поднаслову да ће поднети а у тексту да разматрају да поднесу. Типична спиновања и застрашивања медија иза којих стоји онај исти фармако лоби који је изменио постојећи закон и увео присилну вакцинацију, под претњом високих новчаних казни, затвора и одузимања деце.

У тексту се даље каже да ће доказни материјал бити прослеђен Етичком комитету Лекарске коморе и Суду части са питањем да ли докторка Стојковић заслужује да буде члан Лекарске коморе Србије?

И гле чуда, неком случајношћу, етичком секцијом Лекарске коморе Србије, председава доктор без лиценце тј. у пензији, Зоран Радовановић (што је вероватно против самог статута СЛК).
Кадија те тужи, кадија те суди.

Докторима се прети одузимањем лиценце а јавним личностима кривичним пријавама, зато што су се усудили да мисле својом главом и узвикну: Цар је го!

Али шта да се ради, директива педијатрима је директива, мора се једноставно деловати против присталица необавезне вакцинације, јер је тако одлучено на Скупу педијатара у Нишу, одржаном 5-7 октобра 2017, коме је вероватно присуствовао и педијатар Томислав Стевановић, који је покретач хајке против др Јоване Стојковиц. http://www.pedijatri.org.rs/ На памфлету се јасно види да је скуп спонзорисан од фармацеутске компаније GSK, произвођача вакцина. У закључцима педијатара се позива на овакве и сличне медијске кампање, надлежни органи да сузбијају деловање “антивакциналног лобија” и медији да “објективно информишу” – читај, позив на цензуру. Прочитајте и сами. http://www.pedijatri.org.rs/pedijatrijskidani/izjava_o_vakcinaciji_dece.pdf или преузмите цео документ ОВДЕ:

ИЗЈАВА ПЕДИЈАТАРА СРБИЈЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ ДЕЦЕ (40 downloads)

По писању Таблоида, GSK не само да спонзорише овакав скуп педијатара него и дугачку листу доктора и званичних медицинских институција у Србији, са 124.841.680 динара, по финансијском извештају за 2015. http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=399&cl=07

Срби за експерименте бољи од пацова! Кога је у Србији подмићивала фармацеутска мафија из водећих светских фармацеутских компанија?

На листи спонзорисаних су и Удружење педијатара Србије, Удружење за превентивну педијатрију Србије, Српско лекарско друштво, медицински и фармацеутски факултети у Србији, домови здравља Србије, институти за јавно здравље као и подужа листа лекара и педијатара.

Како је могуће да спонзорисане институције и појединци остану независни и не постану лобисти оваквих компанија? Очигледан је противзаконит сукоб интереса.

А да се у медијима води организована, плаћена пропаганда, видљиво је и јасно из података Таблоида, под називом Здраво болесна мафија.

Здраво болесна мафија – Група запослених у Републичком фонду за здравствено осигурање (РФЗО) оптужује

“Новинари (Драго Јовановић – Пинк, Тања Зиндовић – РТС, Ана Стаменковић – РТС, Биљана Радивојевић – Вечерње новости, Соња Тодоровић – Блиц, Љубинка Рољић – Прес, Немања Стефановић – Блиц…) задњих неколико година су на основу наведеног уговора, примали месечну надокнаду од 50.000,00 динара…”

“Председник групе “Педијатрија заснована на доказима”, педијатар Томислав Стевановић, каже за Данас да су друштвену иницијативу против антивакцинаша у Србији покренули пре свега млади људи …”

Ту се вероватно мисли на ФБ групе за исмевање, формиране по препоруци Скупштинског одбора за здравље и породицу. Више јавно тузилаштво у Београду је донело Правоснажну Наредбу против ВЛАДИМИРА ЦИМЕРМАНА (осуђиваног и раније), за угрожавање сигурности, из става 138. став 1 Кривичног Законика, за које кривично дело је запрећена новчана казна или казна затвора до једне године. Он је оснивач фејсбук група за исмевање, у којима се злоупотребљава моје име и звање др Слађана Велков, позива на насиље, линч и бацање бомби на мојим предавањима, исмевају доктори, родитељи који су за необавезну вакцинацију и аутистична деца, вређа и прети убиством. Између осталих, у наведеном поступку пред Тужилаштвом, за исто кривично дело, је такође утврђена одговорност и према особи, која се на друштвеним мрежама представљала под псеудонимом “Сунчица Пра-воснажна”, међутим, због тренутног боравка и лечења исте у психијатријској установи, поступак још увек није окончан.
Управо Владимиру Цимерману се епидемиолог др Зоран Радовановић у својој књизи “Истина о вакцинама”, у којој блати и исмева присталице необавезне вакцинације, јавно захваљивао за помоћ.

Ето какав кадар и “научне” методе користе заступници присилне вакцинације.

Др Радовановић је такође био активни учесник Скупштинског одбора за здравље и породицу, који је донео противуставни закон о присилној вакцинацији, под претњом високих новчаних казни и одузимања деце. На истом том одбору се јавно позивало на цензуру и оснивање група за исмевање. Управо такве су и групе које је основао Владимир Цимерман.

 

Али ту није крај. Већ је најављено да ће сви медицински радници морати да се вакцинишу. Сви лекари и медицинско особље који су досад ћутали, уместо да по својој савести устану у одбрану Хипократове заклетве, својих пацијената и нападнутих колега, мораће сада добро да размисле јер ће и сами бити изложени присилној вакцинацији. Титула “Др” носи моћ али носи и огромну одговорност за све што чине али и за оно што не чине. Ћутање о злу је страшније од самог зла!

У медицини важи правило, да и најмања сумња, мора бити интерпретирана као проблем, све док се не докаже супротно. Да ли постоји оправдана сумња у безбедност, ако у самом упутству вакцина произвођач наводи као могуће негативне ефекте: смрт, аутизам, леукемију, дијабетес тип 1, менингитис, енцефалитис, аутоимуне болести и многе друге?

Докторима и јавним личностима се прети кривчним пријавама, зато што су прочитали и цитирали нус ефекте вакцина, наведених од самог произвођача. Сваки педијатар је дужан да то предочи пацијенту.

О томе да вакцинација није безазлена медицинска мера говоре и следећи примери:
-У “Фармакотерапијском протоколу у примарној здравственој заштити”, који је објавило Министарство здравља Србије и РФЗО, 2014-е године, на страни 429, као једна од могућих поствакциналних реакција, наведен је и аутизам.
-У Америци постоји специјални федерални суд који се бави само компензацијом оштећења насталих од вакцинације.

United States Court of Federal Claims

Тај суд је до 1. јануара 2017 исплатио 3,56 милијарди долара одштета.

-У Великој Британији је деци оштећеној вакцином против свињског грипа 2009/2010, исплаћено 60 милона УК фунти. Светска здравствена организација је тада прогласила лажну епидемију, владе света су купиле огромне дозе скупих вакцина које су, већином неупотребљене, уништаване скупим поступцима на терет грађана и без ичије одговорности. Поверење у здравствени систем је тада дефинитивно изгубљено.

Тако се присилно експериментисало на људима у конц логорима па су после другог светског рата, нинбершким кодексом, забрањене присилне медицинске процедуре без информисаног пристанка. Да ли све више наликујемо гулазима и конц логорима?

Већина лекара не зна да се у вакцинама налазе жива и друге неуротоксичне и канцерогене хемикалије, јер на основним студијама медицине, не уче о саставу или нежељеним дејствима вакцина. Лекарима се да распоред вакцинације и речено им је да морају да га се придржавају. Доктор је сведен на дистрибутера.

Да ли је могуће да сваки произвођач електричних уређаја или аутомобила, даје гаранцију на своје производе а да се произвођачи и држава одричу одговорности за последице вакцина, којима присилно вакцинишу нашу децу? Шта је битније, исправност уређаја, кога можете заменити и купити други, или непроцењиво здравље наше деце?
Врло често читамо у новинама о произвођачима аутомобила који их повлаче због техничких грешака. Са друге стране, тај принцип се не примењује на вакцинама, упркос бројним нежељеним дејствима вакцина.
Сулудо је прихватити брисање одговорности произвођача за животно битне ствари, против је интереса грађана и саме државе, која ће евентуално морати да сноси одговорност за негативна дејства вакцина које присилно намеће.

Да је здравствени систем озбиљно болестан, врло је јасно и из једног од најужаснијих примера несталих беба које су пријављиване као умрле а завршавале у ко зна чијим рукама. До данас, ти многобројни случајеви нису разјашњени а правда за несрећне родитеље и казна за извршиоце ових монструозних дела не само да није задовољена, већ ти криминалци и даље некажњено “раде” у здравству. Очигледан је утицај сличних структура и у присилном увођењу нових драконских закона, које су све нас, још за живота, претвориле у доноре органа. Да ли ћемо веровати у искрене намере система који је некажњено трговао нашом децом?

Да вакцине нису безбедне и ефикасне, говоре и пишу бројни лекари широм света.
Водећи светски педијатар и неурохирург, проф. др Rusell Blaylock, тврди да не само MMR, већ и све остале вакцине, изазивају упалу мозга.

 

Проф. др Петар Ивановски, је на светском конгресу педијатара у Ослу, изјавио да DTP вакцина изазива леукемију.
Проф. др Бранимир Несторовић доводи у сумњу безбедност MMR вакцине и наводи да је његово дете оболело од аутизма, после примања те вакцине.
Списак лекара и научника који су писали и пишу књиге о нежељеним ефектима вакцинације је дуг: Др Mayer Eisenstein, Проф. др Вјера Владимировна Городилова, др Andrew Moulden, др Gerhard Buchwald, др Boyd Haley, др Toni Bark, др Johan Loibner, др Archie Kalokerinos, др Viera Sheibner, др Галина Борисовна Кирилличева, Проф. др Галина Вјачеславовна Козловскаја, др Robert J. Rowen, Проф. др Лариса Григоревна Кузменко, др Robert Mendelsohn, др Галина Чевронскаја, др Tetyana Obukhanych, др Sherry Tempenny, др Suzzane Humphries и многи други.

Са друге стране, др Poul Thorsen, аутор 21 од 24 студија, које тврде да су вакцине безбедне и не изазивају аутизам, и на основу којих CDC (центар за контролу болести Америке) препоручује вакцине, се налази на важећој FBI потерници и осуђен је на 260 година затвора због превара. И таквим људима ми треба да верујемо да су вакцине безбедне?

Како је могуће да се глифосат, (који је Светска здравствена организација прогласила за канцероген), жива-тимеросал, (која је један од најпотентнијих отрова на земљи), алуминијум (неуротоксин), налазе у вакцинама у било којој количини? Да и не говоримо о томе што се у неким вакцинама алуминијум и жива налазе и до 10 пута већој количини од дозвољене!

Како је могуће да медицинско средство са оваквим катастрофалним нус појавама, сме бити обавезно законом? То је опасан преседан где се држава поставља као власник наших тела, тела наше деце, и има право да нареди да морамо бити убризгани било којом супстанцом.

Очигледно погрешно изабраном стратегијом присиле, попут неуставне измене закона о обавезној вакцинацији, плаћеног булеварског новинарства, формирање група за исмевање, састављених од осуђеника и особа које се лече у психијатријским институцијама, хајке на родитеље и присталице необавезне вакцинације, је постигло управо супротан ефекат од очекиваног. Чак и људи који су били неутрални и неинформисани, сада се питају чему толика очигледна присила на вакцинисање и оволико спиновање медија? Сада је и њима јасно да ту нису чиста посла.

 

Др Слађана Велков

 

Vaccines are the Biggest Lie Big Pharma Ever Sold!

 

Извор: ФБ Репортер