САОПШТЕЊЕ СНО “СРБИ НА ОКУП“ (поводом све учесталијих позива тзв. патриотске опозиције да се на референдуму одлучи о судбини Косова и Метохије)

Косово је срце Србије

Након изношења нашег става у јавности путем Саопштења по питању покретања “унутрашњег дијалога“ о Косову и Метохији, где смо недвосмислено истакли наше неслагање са покретањем истог у условима својеврсне окупације над србском државом и народом, а водећи рачуна о будућности нашег потомства и будућности Србије, СНО “СРБИ НА ОКУП“ су одлучни да у овом историјски важном тренутку, када је судбина Косова и Метохије и остатка Србије у питању, изнесу свој став и о све учесталијим позивима да се одржи РЕФЕРЕНДУМ о статусу Косова и Метохије.

Сада је постало сасвим уочљиво да је покретање “унутрашњег дијалога“ о Косову и Метохији имало за циљ да анимира целокупну србску јавност и привуче јој пажњу, не зато да би се у вођеном дијалогу изнашла решења којима би се ојачала наша борба да се КиМ задрже у уставноправном поретку државе Србије, већ једино и само зато да би се задовољила форма у предприпремном поступку око покретања и организовања референдума као процеса којим би наивни србски народ, предвођен од још наивније тзв. патриотске опозиције, својим потписом ставио трајни печат на губитак Косова и Метохије у свеопштем бирачком изјашњавању које је, по питању исхода и резултата, већ унапред одређено.

Само потпуно одсуство спознаје да су Србија и србски народ изложени “тихој окупацији“, па самим тиме и да све институционалне одлуке које се доносе у име Срба и Србије једино користе нашим непријатељима, може имати за последицу појаву неодговорних и од режима изманипулисаних појединаца који позивају на референдум у Србији по било ком питању. Једно од таквих, рекли би смо са пуним правом и једно од најзначајнијих, је и питање опстанка и останка Косова и Метохије у саставу Србије што се са једним овако лукаво припремљеним манипулативним процесом најозбиљније доводи у питање.

Зашто сматрамо да је позив на референдум замка коју страни фактор и његова служинчад у власти Србије жељно прижељкују!!!

Након петооктобарске револуције, којом је у Србији инсталиран послушнички НАТО режим, лаганим корацима по систему “куване жабе“ су се одвијали догађаји и вршене су припреме да се на један ненаметљив начин од жртве издејствује својевољни пристанак на оно због чега је и извршена агресија на Србију. Страни фактор је од тада усавршио све механизме крађе гласова бирача помажући својим постављеницима у власти Србије да инсталирају партократски изборни систем у коме не постоје правила, у коме је могуће пре избора говорити једно, а затим стварањем непринципијелних коалиција радити нешто сасвим друго, у коме побеђује најбољи манипулатор привијајући уз себе оне који су изборно поражени и где сви скупа чине “Коалицију против традиционалне Србије“. Машинерија режирања као и манипулација вољом бирача иде по већ строго утврђеном принципу. Прво следи контрола бирачких спискова и свих медија, потом следе примена силе и новца, а преко раширене мреже контролишу се скоро сва дешавања. У таквом стању страха и терора не могу се извршити никакви поштени избори. Доводе се разни гласачи да гласају по више пута на различитим местима, уписују мртви и одсутни да су гласали, а посматрачи и чланови бирачких одбора из опозиције не могу ништа учинити јер су својом неозбиљношћу себе већ увелико маргинализовали. На крају се иде у крађу током бројања гласова у општинским и републичкој изборној комисији. У међувремену “колонијални изборни тим“ већ утврђује и најситније детаље око намештених гласова, креће се са проглашењем резултата који само њима одговарају и отпочиње се са дискредитовањем опозиције. Ваљда је више постало свима јасно да у таквим условима не постоји ни минимум шанси да се та зла коалиција победи. Када свему томе додате да НАТО служинчад у власти Србије контролише гласове 1.800.000 пензионера, које прво олакша за који динар па им онда то врати пред изборе уз по који сендвич или ланч пакет, као и гласове несрба (Шиптари, Бошњаци, Мађари и остали ) и када томе још додате и гласове неспособне “опозиције” која не воли тренутне властодршце али би да настави своју сервилност западу, остаје само да простом математичком рачуницом предвидите исход једне овакве авантуре!

Са тзв. „унутрашњим дијалогом о КиМ“ се фиктивно и започело као са неопходном увертиром пред “референдум”, којем се увелико надају и који је, уз помоћ саветника са запада, већ припремљен са унапред познатим исходом!

У Уставу пише све о Косову и Метохији, а дијалог и референдум о Косову су одржани још 1389 године!

Због свега овде изреченог, СНО “Срби на окуп“ поставља следеће питање целокупној србској јавности:

Да ли постоји неко ко у данашњој Србији може да позове или уручи позив за излазак на референдум свима онима који су до сада дали своје животе да би Косово и Метохија билo Србија ?

Ако постоје такви и ако су они у стању да то изведу, онда нека референдума буде, у супротном знајте, да такви гласови који позивају на “референдум“, поред гласова оних који су својом крвљу исписивали границе србске отаџбине, нису нека вредност јер представљају само обичан статистички број и грешку пред много већом Србијом од ове земаљске, пред НЕБЕСКОМ СРБИЈОМ, која их се, док их посматра, стиди и гнуша!

Са уверењем да ће ово Саопштење за јавност бити озбиљно схваћено и прихваћено од стране свеколиког србства над којим се у последње време ужурбано примењују методе специјалног рата , СНО “Срби на окуп “ вас позива на будност , већу него икада, у нади да ћемо успети да и ово искушење победимо !

Како радили тако нам Бог помогао!