Вучићева „Српска листа“ изгласала пензије за ратне злочинце УЧК!

(Фото: http://lajmi.net)

Окупиране територије – Иако се већ годинама говори о могућности да припадници терористичке организације УЧК, данас познатији и као „ветерани ОВК“ добију пензије, до сада је то било само у виду провокација и празних обећања.

Како незванично сазнајемо шиптарска окупациона скупштина је у сарадњи са бившим Србима са Вучићеве „Српске листе“ помогла овим терористима да се домогну пензија и тако дају још један печат легатимитета њиховим злочинима над Србима и Србијом.

Оливер Ивановић написао је на свом твитер налогу да су терористи УЧК у сарадњи са Вучиевом српском листом добили пензије „државе“ Косово:

„Закон о пензијама ветеранима ОВК усвојен у Скупштини Косова,што значи Српска Листа гласала !! Како то објашњавају??“

А како преноси шиптарски сајт Лајми.нет, наводи се да је ратни злочинац Рамуш Харадинај обећао представницима „ветерана ОВК“ да ће већ до овог петка њихове пензије бити готова ствар, будући да је скупштина „Косова“ усвојила ревизије буџета.

Подсећамо да су припадници „ОВК“ паравојна терористичка организација основана од стране Шиптара на Косову и Метохији и Албанији са циљем да етнички очисти Косово и Метохију од Срба, да је одвоји од Србије а затим припоји Албанији у циљу стварања једне шиптарске државе под називом „Велика Албанија“. Такође су припадници УЧК починиоци најгорих злочина над Србима и осталим неалбанским становништвом у које се поред бруталних убиства и мучења Срба убраја и трговина органима.

Шта бисмо онда следеће могли да очекујемо од Вучића и његових пријатеља када се овако награђују убице Срба а истовремено брутално кажњавају браниоци отаџбине?

Весна Веизовић

 

 

 

 

Извор: Васељенска