ОТАЦ НАЦИЈЕ Тежак удес на путу Подгорица – Цетиње, једно возило потпуно уништено, Мило Ђукановић жив

У тешкој саобраћајној незгоди, вечерас у 17 сати и 30 минута, на путу Подгорица – Цетиње, у насељу Кокоти, повријеђене су три особе. Возило из пратњепредсједника Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића и „VW Caddy“ никшићких таблица којим је управљао Војислав Вујовић, директни су учесници судара.

У возилу из пратње били су полицијски службеници Јован Требјешанин и Дражен Живковић који су транспортовани у Клинички центра ради прегледа.

Ђукановић није повријеђен. Он се налазио у другом возилу, а вечерас је говорио на конференцији јеврејских заједница југоисточне Европе у Будви.

„Према информацијама које посједујемо у овом моменту, један полицијски службеник је задобио повреду кука док је други угруван. В.В. је такође задобио повреде“, саопштено је из Управе полиције.

– Цивилно возило „VW Caddy“, никшићких регистарских ознака, којим је управљао В.В. (66) је, према прелиминарним сазнањима, вршило радњу претицања и остварило је контакт са задњим возилом из пратње бившег премијера које је долазило из супротног правца, марке „Мерцедес“, наводи се у саопштењу. На возилу из пратње, како је саопштено из полиције, је настала тотална штета.

Успут, у том ауту су се налазили муниција и сузавац. Након избијања ватре, муниција је пуцала.

Aутомобил је, у међувремену, изгорио.

 

*

Извор: УЈЕДИЊЕЊЕ