Саша Касаловић: Вучић преко пензионера држи ц. Србију под окупацијом и то исто ради и овде на КиМ!

Саша Касаловић, 24.10.2017.

Коментар

Вама из сужене централне Србије и даље није јасно да Вучић и на КиМ, као и на изборима у суженој централној Србији, лажима и манипулацијама остварује своје намере, и да то нема везе са вољом народа на Косову и Метохији!

Живим на КиМ и могу вам рећи да је цела једна армија гласача из централне Србије, пореклом са КиМ, дошла аутобусима да гласа на шиптарским изборима! Све су то људи у поодмаклим годинама који су на наговор Вучићевих пулена извадили шиптарска документа како би примали пензије од шиптара (40 евра месечно) а сада их је Вучић потрпао у аутобусе и довзао на КиМ да гласају за његов рачун, претећи им да ће изгубити тих 40 евра ако не изађу на гласање!

То је урадио и са запосленима у шиптарским институцијама којима је претходно гасио радна места при држави Србији и приморао их да пређу у шиптарске институције, а све по Бриселским издајничким споразумима!

Издајници славе „победу на шиптарским изборима“ од 10:0

Па људи моји, он то ради исто и у ц. Србији где намерава да у Скупштини изгласа промену Устава сумњивом већином и када буде избацио КиМ из Устава и када буде увео санкције Русији да то прикаже као вољу народа!

Нема вам ту разлике јер он је све полуге власти централизовао око своје странке и разним махинацијама, у форми другачијих приступа али са истим циљем, ради на уништењу Србије!

Вучић преко пензионера држи централну Србију под окупацијом и то исто ради и овде на Косову и Метохији са свим пензионерима из ценралне Србије који су пореклом са КиМ!

Лаж, превара, махинације, претње отказима, пребијања… – то је метод који се дешава и примењује и код вас у суженој Србији, али ви видите само када се то дешава овде на КиМ јер вам је лакше да окривите друге за исто оно што се дешава и код вас!

Кукавичлуку лицемерју, празнословљу и лажним оптужбама никада краја, а само СНС и вас из централне Србије нико да не окриви ни за шта…

СРАМОТА бре! Србији дођоше главе њени пензионери! То је Вучићева војска којом уништава Србију! То је права дијагноза ТРЕНУТНОГ стања како на КиМ тако и у централној Србији! (Част безначајном броју пензионера који нису део овог геноцида над сопственом државом и народом)

*

Извор: СРБски ФБРепортер