Подршка протесту против издаје и безакоња “Овако више не може“

SNO Saopstenje СНО Саопштење SNO saopštenje

*

Подршка протесту против издаје и безакоња

Свесрпска народна организација “СРБИ НА ОКУП“ пружа подршку протесту ‘‘Овако више не може“, који у суботу 16. 9. 2017. године организују “Двери“ и “Здрава Србија“, и позива искрене родољубе из целе Србије да му се придруже.

Срби су данас постали народ без државе, без уставом загарантованих права и слобода, пред истребљењем, у грчевитој борби за голи опстанак, због чега је крајње време да у Србији отпочне озбиљније противљење томе, пре свега, усмерено против издајничког евроунијатског режима и медија који су под њиховом контролом. Неопходно је пробудити народ из самртног евроунијатског сна и изборити се за то да се истина, која је данас забрањена у Србији, чује на медијима са националном фреквенцијом. Због наведеног, позивамо све патриотске организације и свеколико србство на стварање јединственог светосавског фронта у борби против евроунијатског зла, које прети да нас потпуно уништи. Нека ово окупљање буде почетак остварења таквог фронта!

Овоме придодајемо свој став да подршку дајемо не странкама које организују окупљање, већ циљевима самога скупа. Такође сматрамо да главна садржина овог протеста треба да буде осуда и стајање на пут издаји Косова и Метохије од стране режима Александра Вучића, посебно на завршицу тог процеса коју је започео улажењем у коалицију са шиптарским злочинцем и крволоком Р. Харадинајем.

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

У Београду, 14. септембра 2017.  године.

Свесрпска народна организација

 “СРБИ НА ОКУП“

Podrska Protestu sep. 2017