РАДНИЦИ, СИНДИКАТИ, ПЕНЗИОНЕРИ, СРБИ СА КИМ: СРБИЈО, СВИ НА ПРОТЕСТ!

Radnici, sindikati, penzioneri, Srbi sa KiM: Srbijo, svi na protest!

Протест под називом ”Овако више не може” биће одржан у суботу, 16.септембра у 14 часова испред зграде РТВ Пинк, потом испред Владе Србије у 16 часова, одакле ће се сви учесници и окупљени грађани прошетати до РТС-а и захтевати гостовање на у Дневнику 2 у 19.30.

Из дана у дан све је већи број удружења и синдиката обесправљених радника, пензионера и од државе Србије напуштених Срба са Косова и Метохије, који су подржали и који ће се обратити на протестном скупу у суботу.

Иницијативни одбор радника некадашње „Коштане“ подржаће протест Српског покрета Двери, јер је изразио спремност да помогне да радници остваре своја права и дигао свој глас против продавања магле од стране актуелне власти. Испред Иницијативног одбора радника некадашње „Коштане“, обратиће се председник тог одбора, Слађан Ристић.

Радници Електронске индустрије Ниш подржаће протест Српског покрета Двери, Здраве Србије и Синдиката „Слога“,  чији се захтеви односе на бољи положај радника у Србији, на исплаћивање преосталих  неисплаћених зарада, као и разбијање медијског мрака.  Испред бивших радника ЕИ Ниш обратиће се Радиша Спасић.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“, који предводе Славиша Ристић и Марко Јакшић, пружа пуну подршку протесту #ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ, који организују Двери и Здрава Србија и позива све грађане Србије да се придруже, да још једном подигнемо глас против очигледне издаје Косова и Метохије од стране овог режима.

И Група грађана Пиротска нова снага подржала је протест у организацији Двери, Здраве Србије и синдиката Слога, због тога што се заједнички боре за слободу медија, за истиниту детајкунизацију Србије и борбу против криминала, и позвала све грађане да дођу у Београд на митинг. Испред групе грађана Пиротска нова снага, обратиће се Димитрије Видановић.

Удружење пензионисаних војних лица и Миле Делић, пензионер који је Вучићу вратио милостињу од 5.000 динара, такође подржава протест Српског покрета Двери и позива све пензионере да изађу против дискриминације пензионера и поручује да бољег и ефикаснијег начина од протеста нема и да је протест највиши облик изражавања незадовољства и тако треба да се поступи када је неправда постала правило понашања.

Иван Ивановић, бивши радник Електропорцелана – Аранђеловац поручио је да радници захтевају промену система који ће омогућити да остваре своја права на зараде и решавање нагомиланих проблема радника. Зато подржавају протест Српског покрета Двери и Здраве Србије и позивају све грађане Аранђеловца и читаве Србије да се прикључе  протесту у суботу.

Информативна служба Двери