БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ: Папа Фрања позива на једну светску владу, да би се спасило човечанство…

Папа Фрања је позвао на “једну светску владу“ и “политичку власт,“ тврдећи да је стварање једне светске владе потребно за борбу са главним питањима као што су “климатске промене.“

papa franja

Говорећи за еквадорске новине “Ел Универсо,“ папа је рекао да Уједињене нације немају довољно моћи и да морају имати потпуну државну контролу “зарад добробити човечанства.“

Али оно што је упечатљиво је папин позив за нову глобалну политичку власт. Како извештава Гуардиан:

“Папа Фрања ће ове недеље позвати на промене у начину живота и потрошњи енергије како би се спречило “уништење екосистема“ пре краја овог века, наводи се у процурелом нацрту папине енциклике. У документу објављеном у италијанском магазину у понедељак, папа ће упозорити да би неуспех у том поступку имао “озбиљне последице за све нас.“

Папа је такође позвао на нову глобалну политичку власт задужену за “решавање… смањење загађења и развој сиромашних земаља и региона.“ Његова молба је подсетила на његовог претходника, папу Бенедикта XВИ, који је 2009. године предложио неку врсту супер УН-а које би се бавиле светским економским проблемима и неправдама.

Реч “глобализација“ значи баш то. То је процес транзиције света у глобалну владу. Верски лидери играју своју улогу у овој великој превари.

Дејвид Рокфелер је рекао да би “глобална криза“ требало да се деси пре него што људи света буду спремни да прихвате Нови светски поредак. Када је светска економија доживела драматичан пад 2008. године, светски лидери су поново прогласили протребу за Новим светским поретком са глобалном финансијском контролом.

Као што је показао папа Фрања, климатске промене и глобално загревање су сада омиљена метода глобалне елите за застрашивање, јер они покушавају да човечанство потерају ближе јединственој тоталитарној владавини.

Узнемирујуће, светски верски лидери такође почињу да се удружују у проповедању исте химне, упућујући своје овце да прихвате компоненте једне светске владе Новог светског поретка.

У случају да сте пропустили, светски лидери из разноврсне колекције верских заједница позвали су на светско јединство у видео поруци објављеној прошле недеље.

Позив за светску владу, који предводе папа Фрања, ајатолах Ал-Милани, Далај-лама и рабин Абрахам Скорка, сматра се великим кораком на путу ка Новом светском поретку који је проречен пре 2.000 година.

Светски верски лидери су се састали да направе заједничку изјаву путем видеа, позивајући људе да прихвате идеје о пријатељству и јединству, и да превазиђу негативност и поделу у друштву.

У стварности, позив за глобалну владу од стране папе Фрање и богатих елитиста нема никакве везе са развојем осиромашених нација или “спашавањем човечанства.“ Таква влада би уместо тога гарантовала глобално надгледање, глобалну неједнакост богатства и свет вођен истим корумпираним интересима који тренутно консолидују богатсво и моћ широм света.

https://www.youtube.com/watch?v=9XTikotIQ6Q

 

 

 

Извор: Web tribune