Грчки митрополит: Међународни геј лоби ради на измени човечанства

Содомити не крију да желе да наметну изопаченост као варијанту норме, при чему је њихова пропаганда усмерена на ученике млађег школског, па чак и предшколског узраста.

Како преноси АгионОрос позивајући се на грчки портал Agioritikovima невладине организације које се финансирају из иностранства поднеле су тужбу против богослова који је позивајући се на Свето Писмо и научна истраживања преносио ученицима информације о томе да хомосексуализам представља изопаченост.

Истовремено, саме невладине организације се у сарадњи с министарством образовања активно баве „сексуалним просвећивањем“ ђака, без обзира на протесте педагога и родитеља.

Није случајно то што је геј парада у Атини ове године одржана под паролом „Проблем образовања“. Под „образовањем“ организатори схватају „школско образовање, васпитавање, поучавање примером и образовну културу друштва“. Осим тога, они указују на проблем „друштвеног признавања“ ЛГБТ заједнице у Грчкој.

Ангелос Скрибас, члан друштва „Разнобојна школа“ истиче потребу за превладавањем „дубоко укорењеног у грчкој друштвеној свести стереотипа мушкарац – жена“. Због тога невладине организације деле одговарајућу пропагандну литературу педагозима, ђацима и родитељима.

По мишљењу Калавритског митрополита Амвросија министарство образовања Грчке „извршава туђе налоге. Страни центри моћи решавају сва питања уместо самих Грка“.

Митрополит Амвросије је изразио мишљење да „међународни геј лоби“ ради на измени човечанства по етапама.

Владика је као пример навео страницу из уџбеника на грчком језику који је штампан у Канади. У њему се истополни парови који васпитавају усвојену децу представљају као варијанта норме.

Грчка „ЛГБТ заједница“ заиста добија значајну подршку и финансијску помоћ из иностранства. Амбасаде 29 земаља, укључујући Белгију, Француску, Немачку, Естонију, Велику Британију, САД, Израел, Канаду, Литванију, Летонију, Холандију, Шпанију и Италију подржале су геј параду, која је 10. јуна одржана у Атини. Дипломате су лично учествовале у „паради поноса“. Осим тога, у процесији су учествовали бивши министар образовања Никос Филис и други чланови владајуће партије СИРИЗА.

 

 

 

Извор: ЦАРСА