ОКУПИРАНА СРПСКА ТЕРИТОРИЈА – КОСОВО И МЕТОХИЈА

Да ли имате пријатеље, породицу на КиМ, да ли у вама куца срце Милоша Обилића или Вука Бранковића, да ли сте за Царство небеско или земаљско, да ли су ваше вредности вечне или пролазне?

На југу Србије има једна покрајина која по међународном праву и Божијем закону (гинуло се за крст часни и слободу златну) припада републици Србији. То је Косово и Метохија. Али на том простору, о коме нико из Београда не брине, живот није живот, он је јефтин, пун претњи, лажи, срамоте, беса, страдања, живот без љубави ближњих, живот са интересом, живот без Бога, ДНО, УЖАС, ПРЕДВОРЈЕ ПАКЛА!

Приказује се 14007424559161_deo_gornjeg_orahovca__kovanica.jpgЗамислите да сте Србин из Ораховца, можда је то тешко али мало маште и све је могуће. Ако не знате где је, погледајте на карти Србије. И живите на следећи начин: Око 300 православних живе на једном брду у окружењу неколико десетина хиљада Шиптара. Имате једну малу продавницу у којој је избор скроман, за сваку куповину морате у доњи Ораховац код Шиптара. Болесни сте, имате приручну амбуланту са неколико лекова, морате да пређете поприличну километражу да дођете код српског доктора или ћете код Шиптара. Мобилни телефон српског оператера не користите од 2009 године јер не функционише па користите Ипко шиптарску картицу, као у иностранству. По цео дан пролазе Шиптари, као шетају једном улицом у којој су Срби и добацују, вређају, пљују оно мало српског живља које је ту јер воли своје град, своју кућу, комшију, пријатеља, своје претке сахрањене на локалном гробљу, а и да хоће даље нема где. Умре неко, немате где да га сахраните, црквена порта пуна, а гробље разрушено. Воде, посебно лети, нема данима. На изборима за председника Србије пре месец дана укинули су им бирачко место, јер их сматрају дијаспором, и рекли им да иду у Гораждевац (70 км даље кроз шиптарску територију). Сада им прете, јер имају мало деце, да ће и школу да им укину, нека деца српска ако већ хоће ту да живе путују у Гораждевац!

Да ли знате да на КиМ живе Срби? Можда их треба згазити како су се усудили да живе ту? Срамота! Задају главобоље властима у Београду! Па је пре пар месеци дошао Хашим Тачи да на споменик киднапованим и убијеним Србима у Великој Хочи постави венац! Жао му је!!! Он који је та киднаповања извршио и наредио, који је српским органима водио рат и куповао Американце, Немце и остале! Срби се затворили у куће и тугују! А Београд ћути!

А онда као и увек у таквом лудилу се као „наш понос“ појаве „Срби“ на шест листа који хоће да учествује на шиптарским изборима и који се такмиче који ће се више додворити Тачију, Харадинају и другим убицама свог народа. И све то уз подршку Београда, Вучића и његових послушника!

Те Србе зовемо Шиптарски Срби!!! То су издајници, проклете душе који продају веру за вечеру, то су нељуди, људски шљам и отпад! ДНО!

А све то посматрају мирно из Београда, као да се све то дешава у Гвинеји па смо неутрални. „Пуштамо“ председника Албаније у централну Србију мимо сваког протокола, председник једне од тих општина нам прети великом Албанијом до Ниша. И уместо хапшења (а гледала сам малтретирања народа у Београду ако се шверцују у градском превозу) тог „држављанина Србије“ нема чак ни коментара – пас лаје ветар носи!

А Сабор СПЦ уместо да расправља о Косову, о укидању црвеног слова Светом Сави у Црној Гори, о екуменизму, бискупу Григорију који говори Символ вере са јеретицима, о Игњатију Мидићу који тврди да је душа смртна, они се забављају Дарвином, као да не знају човеково порекло! Екуменизам на делу. Битно је судити Владики Артемију и недужног старца и његово монаштво гонити, да не види народ да има још увек чувара вере православне у Србији!

И на крају када држава напусти свој народ, када напусти своју територију, када се одрекне свих вредности свог народа и жртава у протеклом веку, када мења историју ради додворавања белосветској мангупарији и ђаволу онда добро нас Господ и држи на земљи.

Има и решења за све ово – „Само Срби Богу да се врате“!!!

Пише: др Снежана Антонијевић