Србијо пробуди се, децу ти убијају и породицу уништавају

SNO Srbi na okup LOGO plavi          Погубне реформе просвете, које су почеле доласком ДОС-а на власт, а које се огледају кроз избацивање традиционалних вредности и наметању тековина палог Запада, достигле су врхунац. Отвореним и дрским покушајем увођења сексуалног разврата и хомосексуализма у наше школе, преко спорних “Образовних пакета“ за спречавање сексуалног насиља, евроунијатска власт показује са каквим презиром гледају на мишљење већинског нормалног народа. Још једном се потврдило да је крајни циљ ових срамних реформи, промена свести народа преко деце и уништење традиционалне породице.

Оправдана осуда шире јавности, допринела је тренутном повлачењу наведеног “Образовног пакета“, чиме је добијена прва битка, али та победа неће ништа значити ако се борба против антипородичног пројекта још одлучније не настави. Криминална спрега евроунијатске власти, сорошевих НВО и геј-лобија, неће стати док нам не отрују децу гадостима и не униште породице, што захтева од часних и поштених грађана одлучну и саборну борбу са јасним циљевима. Са вербалне осуде, треба прећи на протесте и захтевати смену министра просвете и свих оних који су допустили да нам геј-лоби васпитава нашу децу. Не треба незадовољство првенствено усмерити на разне плаћеничке, сорошовске, хомосексуалне организације, оне не би ништа могли да ураде да иза целог пројекта не стоји евроунијатска власт. Притисак пре свега треба усмерити према евроунијатској власти и приморати их на смену одговорних, избацивање глобалистичких НВО из државних институција и редефинисање реформи у  смислу јачања традиционалне породице као основе нормалне и стабилне државе.

Да би ова борба била ефикасна и успешна, неопходно је створити јединство свих организација, истакнутих појединаца и пре свега родитеља којима је стало до своје деце и својих породица. Због тога, дајемо пуну подршку организаторима најављеног протеста “Сверодитељски састанак“, који треба да прерасте у сверодитељски покрет, како бисмо могли да се успешно носимо са изазовима које нам намеће долазеће време. На наведеном протесту, не сме се дозволити злоупотреба од стране политичара и странака, доста су они говорили, време је да проговоре родитељи.  Заборавимо разлике, ставимо у први план оно што нас повезује, а то је љубав према деци и породици.

Позивамо све људе добре воље да дођу на Трг Републике 14. маја на “Сверодитељски састанак“ уз јасну поруку: Покажимо да је наша љубав према нашој деци и породици јача од мржње евроунијата и гејлобија, да можемо и хоћемо да заштитимо нашу децу  и наше породице!

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 17/30.04.2017. лето Господње.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“