Из Денвера стигао одговор на „Никола, четниче“ (видео)

Никола Јокић се током утакмице Пеликанса и Денвер Нагетса (134:131) у Њу Орлеансу нашао на мети неколицине Хрвата који су га провоцирали.

Водитељ спортске емисије са србском генералском капом Денвер

Водитељ са српском војничком капом (Фото: принтсцреен)

Када је репортерка телевизије “Аллтитуде” пришла човеку по имену Марк, који је у рукама држао заставу Хрватске, упитавши га да ли је навијач из Србије и да ли је то српска застава – овај је одговорио “да је наручио преко интернета, да је српска застава” – назвавши Николу четником, што је окрактерисао као позитивну особину за једног Србина.

Људи који су били присутни на мечу истакли су да је иста групица српског репрезентативца вређала и неколико пута током сусрета узвикивајући “четник, четник”.

Никола Јокић, међутим, има одличну сезону у дресу Нагетса и у Денверу имају веома заштитнички однос према српском кошаркашу.

На истој телевизији “Аллтитуде”, која је и емитовала спорни “интервју”, водитељ је сумирајући емисију извадио испод стола капу и ставио је на главу.

“Желим да се захвалим једној пријатељској српској породици, која ми је дала ову предивну српску војничку капу. Који ћеш ми чин дати?”, питао је колегу који је седео с њим у студију.

“Ти си генерал!”, моментално је стигао одговор.


Извор: Б92