Гласноговорник истине!

Најопасније политичко оружје против једног народа, су новинари и њихови уредници. Поготово они, који су се за тричаве паре, ставили у службу политичке мафије и банде. Јер ти купљани новинари и урадници, поданици политичке банде, прво УБИЈАЈУ ИСТИНУ, а потом уместо истине, почињу да шире и пласирају разно – разне лажи, са намером сијања страха међу људима и народом. А само са једним циљем: Да се народ, подчини политичкој банди, и да се против ње не буни, да се од ње не брани, а нити да се против банде на устанак диже!

Toalet papir za čitanje

 

Без обзира колико та политичка банда неправедна, дрска, незајажљива и немилосрдна према народу била, па и према држави, коју разара, распродаје и пљачка. А такав начин понашања и владања у једној држави, а ми то у нашој имамо, мора на крају довести до тоталног уништења народа и државе, ако им се народ, на том путу, произвођења ЗЛА, не супротстави. А тако нешто чинити у било којој држави, а против народа и његове државе, је највећи злочин против човека, па и самог Бога.

И такву погубну и злу работу, могао је да домисли само неки прљави и нељудски ум – ма ђавољи следбеник. Јер против таквог зла и политичко – новинарског оружја, ПСХИХОЛОШКОГА РАТА, којим се убија здраво и нормално расуђивање сваког поштеног и разборитог човека, тешко се је борити. Поготово што су ти подмукли и зли новинари, увежбани и искусни у производњи лажи, али и у њиховом ширењу ( путем приглупих и необразованих људи, такозваних “ботова”), као и пласирању међу људе – народ. И то са намером, да тим психолошким оружјем, код обичних људи – народа, произведу што већи страх, који ће помоћи политичкој банди, да што лакше и без икаквог отпора, влада целим народом, као и државом и свим богатствима, која се у држави налазе. А та богатства, банда има намеру, да што бреже опљачка и за себе задржи! А, ако до неке народне побуне дође, банда има план, да то богатство у бегу из државе, са собом и однесе.

Зато је у таквом друштву и времену, као и у држави у којој се то ЗЛО дешава, веома тешко остати ПАМЕТАН, РАЗУМАН и НОРМАЛAН. А поготово бити ХРАБАР, и јавно проговорити о злу и подвали, те разобличавати политичко – издајничку банду, која се удружила у том злочиначком неделу, а против сопственог народа и државе. Е, баш та банда, је у сваком тренутку спремна и то без икаквог жаљења или гриже савести, да сваког мислећег, слободног и правдољубивог, а поштеног и храброг човека, а који говори истину, да купи, или застраши. Ако им ни то не успе, онда иде унижавање, пљување и огађивање таквог човека код народа. И то као неко лапрдало или глупо лајало или обићно безвредно биће, које ништа не вреди и које ништа друго не зна да ради, осим да пљује политичаре и напада власт и тим својим јавним иступима, уноси немир и забуну у народ и ружи државу. Е, зато га они властодршци – злочинци, проглашавају још и народним и државним непријатељем.

А кад све то, не дадне жељене резултате и они га не зауставе у изношењу истине, онда политичка банда, изда наредбу, да се такав човек убије. Јер он је њихова највећа претња, зато, што неће да престане, да их разобличава, као и њихове злочине. А они и те како знају, какве злочине врше и чине над сопственим народом. Те ће зато, све учинити, да се истина о њима не сазна, а нити прошири међу народом. Којег су они, уз помоћ унајмљених новинара и уредника, а ови уз помоћ својих глупи и јефтиних “ботова”, подчинили, заглупили, распаметили, застрашили, умртвили и у кукавице, алкохоличаре, али и у незапослену, а безглаву масу претворили. Понављајући им и то свакодневно, путем својих медија, интернета, па и фејсбука, да су они, никакв народ! Ма обични преваранти, лажови, ђабалебароши, нерадници и галамђије, ма обична стока, која не заслужује бољу власт, од власти, коју имају.?! А то, што се чује и препричава у народу, је муниција, која се користи у специјалном психолошком рату, који се од стране политичке банде и њихових плаћеника, пртив нашег народа и данас води. А то није ништа друго, него ТЕРОР и СИЛОВАЊЕ ИСТИНЕ и НАРОДА! А којег се та банда и те како боји, само што то јавно не открива, а нити показује, а нити ће да призна. Јер иако су они тешки злочинци, они нису глупи и они веома добро знају, да нема те силе (осим Божије), банде или злочинаца, који могу победити потлачени, опљачкани, испрепадани и обмањени народ. Поготово ако тај народ, НЕКО, разбуди, окупи, удружи и у народној маси поведе у рат, против те злочиначке и политичке банде, као и њихових слугана. Јер они су малобројни и њих у једном народу, никада нема више од десет посто, а то је ништа, ма безначајна бројка у однос на цео народ! Коју народ може почистити, без неке велике муке, само ако то хоће и ако се организује и удружи.

Е, зато они и мотре на сваког храброг и мислећег човека, који се САМОПОЈАВИ! Те почне о њима говорити и истину јавно износити, а не бојећи их се ни мало, као ни њихових метода владања народом и државом. Јер такви људи, ГЛАСНОГОВОРНИЦИ ИСТИНЕ, имају само један задатак и један циљ и то по Божијој промисли. А он је, ударити на зло, лаж, пљачку, издају и злочине! И то само истином и чињеницама, те сво то ЗЛО, као и његове произвођаче и господаре разобличити и пред очи народа ставити. Али и правди омогучити, да банду, без имало сажаљевања казни и здроби, ма у прах и ништавило претвори, где им и јесте место, по неделима која су чинили. Е, зато је битно и то за сваки народ, а поготово нас Србе, да када се такав човек: ГЛАСНОГОВОРНИК ИСТИНЕ, међу нама појави, да ОН, од народа буде прихваћен и заштићен, да га политичка банда, не би убила. Из простог разлога, што је такав човек, дар од Бога. Да, дар од Бога, који је народу послат, да га он, као гласноговорник истине, разбуди, одусправи и од страха ослободи и на самоодбрану позове.

И зато народ, таквог човека, мора у животу сачувати, како би се уз његове речи одусправљао, снажио и храброшћу хранио, али и вери и Богу повратио. А то ће народу за његов труд и то опет по Божијој промисли, нове јунаке из народа САМОНИЋИ, како би их они у обрачун са политичком бандом, издајницима и пљачкашима, повели. Јер та, политичко – новинарска банда, су најобичније кукавице, ма наказе и злочинци од људи, који су се у једном тренутку свога безнађа, дрзнули, да на превару, а помоћу страха и психолошког рата, на свој народ крену. А што је злочин и неопростив грех. Јер тим неделом, кретањем против свога сопственог народа, они су кренули и против Бога. А то господ Бог не воли, нити одобрава, а нити дуго трпи. И зато увек таквим дрзницима, безбожницима и сподобама СУДИ. И то тако, што на тај безбожнички, а злочиначки шљам, пошаље народ на њих. Дајући при томе народу такву снагу и силу, да је нико ( сем Бога), и нићим не може зауставити, а нити победити. Е, зато Роде, народе србски, отвори очи и уши, јер гласноговорника истине, имаш!!! А то ти је Божији знак, да те господ Бог, није напустио и да ће све, што се убудуће буде дешавало, бити, по Божијој промисли. И хвала Богу, нека тако и буде!

Србски песник за децу и одрасле,
проф. Милосав Миле Кнежевић
Нирнберг, Њемачка, Март, 2017. године.