Одговор Саше Касаловића, потпредседника СНО „Срби на окуп“, Миодрагу Таназовићу

Изјава Саше Касаловића је првобитно објављена у коментару на порталу „Стање ствари“ а као одговор на писмо Миодрага Таназовића упућеног СНО „Срби на окуп“ које наводимо испод коментара.

Уредништво


Саша Касаловић Звечан

Саша Касаловић

Коментар брата Миодрага Таназовића је ако не у више а оно бар у три ствари обично снисхођење!

Прво!

СРБИ НА ОКУП су објавили текст подршке коју је наш владика БЛАГОСЛОВИО, понављам “благословио“!

Друго!

СРБИ НА ОКУП не верују да се на овим изборима ишта може променити конкретно осим чињенице да када не учествујемо наши покрадени гласови иду лоповима на рачун. Такође, сада пошто се појавио србски домаћин и патриота кога је власт буквално гурнула у борбу са њима, чинећи прогон над свим што је србско на Златибору, ми смо морали да пружимо подршку човеку који није устукнуо него је стао на црту и јуначки прихватио позив на двобој не осврћући се на последице а да би показао да у Србији има још храбрих и поштених који не сагињу главу пред неправдом да би сачували своју позицију! И…

Треће !

Е ово треће произилази из оног другог!
Не него ћемо, када се појавио неко ко сме да се бори и супротстави овом бандитизму и безумљу, забити главе као нојеви у песак у и гледати само своја посла, кукавички само мислити на лично спасење окрећући главу од браће који би осим за Небо и за Отаџбину земаљску да се боре!

Елем да поновим, нити “Срби на окуп“ верују у ове изборе, нити рачунају на политичку корист од тога али верују да наша улога није остављање браће и сестара у Христу на цедилу!

СРБИ НА ОКУП верују у то да ће после ових избора свима постати јасно да је Златибор, као и некад Таково, изнедрио храброг Србина који је започео отпор !

Срби су са преосвећеним владиком Артемијем направили степенице ка Небу, остаје нам још да са најхрабријима међу нама направимо и путеве до сваког кутка наше, овосветовне отаџбине, покољења будућих ради!

Зато је овакав приступ као што је коментар брата Миодрага Таназовића само још једно снисхођење у низу!

Свети кнез Лазар није мерио свој пут ка Небу окрећући главу од проблема већ је на некрсте ударио по њиховим правилима игре и поручио Србима…“ Какви сутра будемо на Косову…


Миодраг Таназовић: Није добро

Време је Великог Часног Поста.

Када мали, минијатурни, грешни и потпуно непотребни раб Божији ваља да не говори много, да не празнослови…

АЛИ!

Знамо, власт у Отаџбини нашој – издајничка је, без Бога је, антисрбска и потпуно антиПравославна.

Да таква није, не би у сред Великог Часног Поста – када Православни Србин тихује, моли се, каје и исповеда, расписивала (И ТО НЕ ПО ПРВИ ПУТ) изборе за председника, па још потпуно наопако и духовно перверзно (такозвани) други круг тих избора на дан Највећег Празника, Празника над Празницима за сваког Православног Србина – Васкрса Господа нашег и спаса јединог.

И када већ сви знамо да је Београдска патријаршија у СИМФОНИЈИ са таквом власти, да игра како јој ова свира, као гром у јануару (кад му време није) стиже вест да Владика Артемије благослови брата једног, Златиборца, да се овај кандидује на тим изборима.

Да ли заиста јесте Благочестиви Старац благословио да се Православни Срби у доба највећег Поста замајавају некаквим изборима, који са хришћанством и са Светим Савом и са Светим Владиком Николајем и са Светим Авом Јустином ама баш никакве везе немају (!), моја ништавност заиста не зна.

Можда то није ни важно.

Важно јесте да сад сви знамо да Удружење СРБИ НА ОКУП, а које свакако Јесте под благословом Владике Артемија, учествује у једној прљавој работи, у, од стране антихришћана и сатаниста, потпуно окупираној нам Отаџбини који нам ето дозвољавају да се ми мало играмо, радујемо и веселимо и ми сами себи изаберемо вођу, управника, председника, који ће ове антихришћане и сатанисте слепо да слуша.

Онај који заиста мисли да су ИЗБОРИ у било којој демократској земљи на свету, ма и најслободнији могући на свету (а што је опет чиста супротност изборима у Отаџбини нам) икада игде ПРОМЕНИЛИ Систем – љуто се вара.

Јер ни најслободнији избори у најдемократскијој земљи на свету НИКАДА НИГДЕ Нису променили Систем!

Жао ми је да (поједина) моја Браћа и Сестре у Христу несвесно (практично) саучествују у скрнављењу Великог Часног Поста.

Моја ништавност им не замера.

Ни најмање.

Моја ништавност жали.

Жали за сваким Братом, за сваком Сестром у Христу, који несвесно поверова у демонску игру Избора (и то у сред Васкршњега Поста), у то да ће ваљда Бог помоћи Златиборцу да на сам дан Васкрса лета Господњег 2017-ог победи једног протестанта, лењу бубу и србомрзца.

Не дао Бог да помисли ико да имам ишта против Златиборца, домаћина честитог и поштеног; ни случајно.

Нека му је здравље добро, јуначко, онако златиборско, и нека и он и сви његови благочестиво у покајању поживе многаја љета!

Праштајте молим Вас мени грешном, минијатурном и потпуно непотребном рабу Божијем на сваком слову, на свакој речи која Вас повреди, не дај Боже, увреди или саблазни.

С Богом остајте!
Миодраг Таназовић


Извор „Стање ствари“