Косовски тестамент: Џихадисти су Србима одсецали главе и са њима играли фудбал

Промоција књиге „Косовски тестамент“ Данијела Шифера одржана је у Паризу. У књизи Шифер говори о убиствима Срба и НАТО злочину у име историјске истине и против неморалности и оних који су напали Србију без мандата УН.

Књига „Косовски тестамент“, је писана као сведочанство у виду дневника од 24. марта до 10. јуна 1999, за време НАТО бомбардовања Србије.

Шифер је истакао да дневник, пропраћен фотографијама, говори о убиствима Срба и НАТО злочину, а да је објављен у име историјске истине и против неморалности и оних који су напали Србију без мандата УН. Шифер је истакао да су данас на Косову на власти људи за које постоје докази да су починили страшне злочине, на шта су указивали многи, од Карле дел Понте па до Дика Мартија. Изнео је и своја искуства током распада Југославије.

Такође, говорио је и о својим искуствима из Босне и Херцеговине.

„У Босни сам био сведок стварења Ал каиде и Исламске државе. Џихадисти су Србима одсецали главе и са њима играли фудбал. Сада се то дешава овде“, рекао је Шифер.

Лажи

На промоцији Шиферових књига учествовао је и француски писац Патрик Бесон.

„Срби су својевремено представљани као верски фанатици, а сепаратисти из Босне и с Косова као модерни и цивилизовани. А било је сасвим обрнуто“, нагласио је Бесон.

 

 

Извор: ИН4С