Трибина СНО „СРБИ НА ОКУП“ у Шапцу: Рат који Запад води против Србије траје непрекидно, само су различити облици и начини како се то догађа (видео)

срби-на-окуп-ново-логоУ организацији Свесрпске народне организације „Срби на окуп!“ 21.2.2017. године, у Великој сали Културног центра у Шапцу, одржана трибина „Запад у рату против Србије“ на којој је било речи о издаји, незабележеној у историји нашег народа. О сатирању националног идентитета, традиције, морала, националног поноса, уништењу пољопривреде и привреде, отимању територије, протеривању са вековних огњишта, убијању и мучењу говорили су пуковник у пензији и стручњак за неоружане облике агресије, проф. др Светозар Радишић и председник Месног одбора, Горан Живковић.

Са благословом владике Артемија Срби из Отаџбине и политичке емиграције, из свих србских земаља, разних организација и политичких група, различитих узраста и образовања, тражили су одговор на питања: на који начин да се организују као јединствена нација; како да делују и боре се целином; како да сачувају Србију као слободну и матичну државу; да излече последице необјављених окупација и капитулација; да раде на безбедности, заштити и очувању идентитета, солидарности и повезивању – ма где живели.

Након вишемесечних разговора и саветовања, са благословом и под председавањем владике Артемија, 2010.године у Београду је одржан Свесрпски сабор СРБИ НА ОКУП. Од тада је једна од редовних активности су организације трибина на ове теме.

goran

„Данас, невиђеном евроатлантском пропагандом, која превазилази ону Гебелсову – хиљаду пута поновљена лаж постаје истина, наметнут је став да Запад, који представља легло порока, змија, који представља место у коме се губе моралне, духовне и људске вредности – да нема алтернативу. С друге стране нема могућности праве критике. Иначе, свима је познато, трезвеним и добронамерним људима, како Запад намеће своју истину – путем бомби, уцењивања, отимањем територија, и сатанизацијом. То је најбоље осетила наша земља Србија. Тај Запад константно води рат против наше земље, и то оног момента када је Свети Сава у име свог народа дао Завет да смо ми Христов народ, Божији народ. Тај рат траје непрекидно, само су различити облици и начини како се то догађа“ – рекао је Горан Живковић, председник Месног одбора СНО „СРБИ НА ОКУП“ из Шабца.

Пуковник у пензији, стручњак за неоружане облике агресије, проф. др Светозар Радишић на трибини је говорио о односу Запада према Србији.

radisic

„Више од две хиљаде година, вековима, је био такав однос, превасходно Ватикана и многих институција у свету, тако да су се практично спојили интереси две институције. Црква са једне стране, где је Ватикан пресудан, а у њему црни и бели папа, а с друге стране масонерија, која ради свој посао, па између осталог Срби им сметају због циљева које они имају на овој планети, а циљ је да се освоје преостали ресурси на планети, дакле, због тога следи рат за ресурсе на Истоку, и због тога ово што се догађа на Истоку, и Блиском, и средњем и далеком Истоку, је напад на Русију који се спрема зато што је Русија опкољена, зато што смо ми опкољени. То је заправо у интересу ових мегакапиталиста, и људи који су већ до сад опљачкали ову планету и треба преостале ресурсе да покупе. Са нашег аспекта, будући да је реч о Србији и Србима, је важно да почнемо поново да учимо шта је то душа, да почнемо да мислимо о мислима, јер је то и у сагласју са нашим менталитетом и генетским кодом. Људи који не желе никоме да учине ништа нажао и никакво зло се налазе на овом подручју и многи научници светски, попут Генадија Јаковљевича Темњикова и Грабовоја, говоре о томе да ће Срби спасити свет својим начином размишљања јер још увек знају шта је то душа“ – објаснио је проф. др Радишић.

Представници организације СРБИ НА ОКУП забринути су због меке окупације Србије и успостављања, после највеће преваре и подвале спроведене 5.октобра 2000.године, такозваном демократском револуцијом, јер је неколико милиона грађана Србије искоришћено за лажне промене. Након тога су нове власти довеле земљу у бездржавно стање. Обећања о политичким слободама, истинској демократији, личном и породичном благостању и укидању вишегодишње изолације земље, само је била варка за уништавање Србије и осиромашење народа. Осипање и нестанак нашег народа, језика, гашење и умирање села, негативни прираштај, губитак територија и природних богатстава, болест, сиромаштво, наркоманија, наметање изопачених појава страних нашој традицији – доказ су урушавању ове земље, истичу представници СНО СРБИ НА ОКУП.

Извор: СРБски ФБРепортер/Јутјуб видео прилог Радио-телевизије Ас Шабац