Страдање Руског народа почетак распада Украјине

ПОДСЕЋАЊЕ

СТРАДАЊЕ РУСКОГ НАРОДА

почетак распада Украјине

22. фебруар 2014.

|Мајдан/Украјина|

(фото и видео)

У Кијеву, Украјина извршен државни удар и прекршен споразум потписан дан раније између власти и опозиције након упада неколико десетина екстремних десничара у Врховну Раду приликом повлачења полиције, што је довело до свргавања са власти регуларно изабраног председника Виктора Јануковича и постављање на то место новоизабраног председника скупштине Александра Турчинова који је расписао ванредне председничке изборе за 25. мај

„Револуционари“ на делу

„Револуционари“ на делу

„Револуционари“ на делу

„Револуционари“ на делу

Колико год дивљали Мајдановци, рушили, палили, пљачкали, мучили, пребијали полицију, протеривали и убијали, они су за Запад остајали мирни демостранти!?. Обучени у разне комунистичко-нацистичке униформе комбиноване са цивилном одећом, фантомкама, разним кацигама, шлемовима, фашистичким капама, лаким и тежим наоружањем као и снајперима . Кукасти крстови и зверско понашање на „ЕУ Мајдану“ нису тада а ни данас сметали  Европи и Америци!

Нацистички пучисти су заузели Врховну раду Украјине једногласно сменивши легално изабраног председника проруса Виктора Јануковича, чија је смена била један од главних захтева Евромајдан протеста.

Свакоме је данас јасно да иза Мајдана украјинског стоји Запад. Методи су више него очигледни. Принцип много година исти. Европа им је идеал, као што је то некада њиховим прецима био Адолф Хитлер. Повод Мајданских „револуционара“ је забрањени од власти пут у ЕУ а циљ је сатрти, поунијатити или протерати Русе чија је то вековна земља, и бити „свој на свом“. Руски народ се борио, бори се, бориће се, нису издали Бога и себе и зато су сада своји на своме мада уз велике људске жртве и све страхоте рата. Резултат тога је Крим у Русији и Новорусија која гори у пламену али даће Бог слободу! Имаће коме!

Данашња Украјина није јединствена целина ни етнички, ни религијски, ни култорошки, ни економски, ни традиционално, ни у чему. 

 

*

Приредио: СНО